Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-2: Μεγάλο διπλό με σούπερ Ποντένσε (video)

Σόου από τον Ποντένσε στο «Γεντί Κουλέ» και μεγάλο διπλό για τον Ολυμπιακό – Δύο γκολ από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη των Πειραιωτών

Αθλητισμός

Με τον Ντάνιελ Ποντένσε να δίνει μια ακόμα… παράσταση με τα ερυθρόλευκα, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ με 2-0 για την 9η αγωνιστική της Super League. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν απολαυστικός σε ένα ακόμα παιχνίδι των Πειραιωτών και πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (10′, 54′) οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια σπουδαία νίκη.

Ένα ακόμα ματς που βάζει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του ο Ιβηρας μεσοεπιθετικός, με τον Ντάνιελ Ποντένσε να έχει 5 γκολ και 2 ασίστ σε 6 παιχνίδια στη φετινή Super League. Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο ματς που σκοράρει δύο γκολ, καθώς «ντοπιέτα» είχε και στο διπλό του Ολυμπιακού στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (0-3).

Οι Ερυθρόλευκοι απόψε κυριάρχησαν απόλυτα στο Γεντί Κουλέ και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ. Δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στην άμυνα και έφτασαν με άνεση στο διπλό, παρότι παρατάχθηκαν χωρίς τους Φορτούνη και Ροντινέι. Ενα παιχνίδι στο οποίο μάλιστα είχε κόντρα διαιτησία, με τον ρέφερι Διαμαντόπουλο να είναι σε… αποστολή. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό από την Κρήτη, παίρνοντας τη νίκη κόντρα σε όλους και σε όλα.

Ο Ολυμπιακός πλέον αφήνει πίσω του το παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ και στρέφει το βλέμμα του στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (5/11, 19:30), για την 10η αγωνιστική.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2754 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκε 1 τυχερός που κερδίζει 100.000 ευρώ. Δείτε του...

Φόρτωση άρθρων...