Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-1: Κατάθεση ψυχής, αλλά…

Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα στη ρεβάνς, αλλά το σκορ του πρώτου παιχνιδιού έδωσε την πρόκριση στην ΑΕΚ – Βαλμπουενά (27’) και Χουάνγκ (57’) τα γκολ των Πειραιωτών – Με αυτόγκολ του Μπα είχε ισοφαρίσει στο 52’ η Ενωση

Αθλητισμός

Προηγήθηκε δύο φορές ο Ολυμπιακός (27’, 57’), τα έδωσε όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό και επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (3-0) έδωσε στην Ενωση την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι Ερυθρόλευκοι πάλεψαν από την αρχή μέχρι το τέλος και έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου, αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη (αυτόγκολ του Μπα στο 52’ με το οποίο η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 1-1), με τους Κιτρινόμαυρους έχοντας ως παρακαταθήκη το 3-0 της Opap Arena να περνούν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ (σ.σ είχε νικήσει 5-1 τη Λαμία στο πρώτο ματς, αύριο 13/4 η ρεβάνς στην Τούμπα).

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 27’ με κεφαλιά του Βαλμπουενά και λίγο αργότερα είχε ευκαιρία με τον Μπιέλ για να κάνει το 2-0 και να βάλει… φωτιά στο ματς, αλλά ο Ισπανός αστόχησε. Η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 52’ με αυτογκόλ του Μπα, το οποίο έκοψε τα πόδια των παικτών του Ανιγκό, με τους Ερυθρόλευκους παρόλα αυτά να τα δίνουν όλα και στο 57’ να κάνουν το 2-1. Μέχρι το τέλος πίεσαν για το τρίτο γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο ματς (σ.σ ήθελαν 4-1 για παράταση) και στην υπόθεση πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφεραν. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη και η ΑΕΚ την πρόκριση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...