Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός: Θα παιχτεί ο τελικός στην «OPAP ARENA» αν προκριθεί

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μόλις ενενήντα λεπτά μακριά από το ραντεβού με την ιστορία, έπειτα από την επιβλητική νίκη που έκανε στην έδρα της Αστον Βίλα με 2-4 και πλέον έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την συμμετοχή του στον τελικό του Conference League.

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός κατόρθωσε αυτό το οποίο ίσως να μην είχε ονειρευτεί ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του, σκοράροντας τέσσερις φορές στην έδρα της Αστον Βίλα και επιστρέφοντας από την Αγγλία με προβάδισμα δύο τερμάτων ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Πέμπτη.

Όπως ήδη γνωρίζετε, ο τελικός της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είναι ορισμένος να διεξαχθεί στην «OPAP ARENA» και υπάρχουν αρκετοί που διερωτήθηκαν αν κάτι τέτοιο θα ισχύσει και σε ενδεχόμενη πρόκριση των «ερυθρολεύκων». Το συγκεκριμένο ζήτημα ανέκυψε με το σκεπτικό της μεγάλης αντιπαλότητας που υπάρχει μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρά επεισόδια και υλικές φθορές τόσο στα πέριξ όσο και στο εσωτερικό του γηπέδου.

Όπως όμως προκύπτει, δεν υπάρχει καμία συζήτηση για αλλαγή της έδρας του τελικού της διοργάνωσης. Η ίδια η ΑΕΚ εξάλλου φέρεται να έχει ποντάρει πολλά σε επίπεδο μάρκετινγκ, κύρους αλλά και στο οικονομικό κομμάτι με την διεξαγωγή του τελικού στο νέο της σπίτι. Δεν έχει γίνει βέβαια γνωστή η στάση της ΕΛ.ΑΣ για το εν λόγω ζήτημα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν λίγες εβδομάδες είχε ακουστεί το σενάριο ο τελικός να μεταφερθεί στην Πολωνία, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προκριθεί. Πιο συγκεκριμένα είτε στο Βρότσλαβ, όπου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο τελικός της επόμενης χρονιάς, είτε στη Βαρσοβία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίσημο: Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Κόντης

Ο Φατίχ Τερίμ αποχώρησε και ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και επίσημα για τα δύο εναπομείναντα ματς, με το τριφύλλι να ανακοινώνει την πρόσληψη του. ...

Φόρτωση άρθρων...