Δευτέρα
06 Ιουλίου 2026

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, πράξη 3η

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (30/10, 20:15) τίθενται αντιμέτωποι για την 4η αγωνιστική της Basket League στην τρίτη τους φετινή αναμέτρηση.

Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός πράξη 3η λοιπόν!

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τους πράσινους (30/10, 20:15) για την 4η αγωνιστική της Basket League με τη σημερινή τους συνάντηση να είναι η τρίτη της χρονιάς.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από τρεις σερί νίκες σε Ελλάδα και Euroleague και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Τις δύο προηγούμενες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες (μία στον τελικό του Super Cup και μία για την Euroleague) το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό για τον Ολυμπιακό που περιμένει πως και πως να κάνει τρεις τις νίκες του.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Έλληνας τεχνικός έχει της γνωστές απουσίες με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να παραμένει ακόμα στα… πιτς, ενώ εκτός θα είναι και ο Λουκ Σίκμα ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμα μια τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από τρεις σερί νίκες σε Ελλάδα και Euroleague

Για τον Παναθηναϊκό ο οποίος κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική τη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ η νίκη όχι μόνο θα τους ανεβάσει στην κορυφή της Basket League αλλά και την ψυχολογία. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν σίγουρα δεν έχει τον τίτλο του φαβορί ειδικά μετά τις δύο ήττες από τους «ερυθρόλευκους» στις ισάριθμες συναντήσεις τους.

Δεδομένη είναι η απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος εγχειρίστηκε στο πόδι και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου τρεις μήνες, ενώ ο Λευτέρης Μαντζούκας ταλαιπωρείται ακόμη από την ίωση που τον άφησε εκτός από την τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Η διαιτητική τριάδα αποτελείται από τους Πουρσανίδη, Καρπάνο και Θεονά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Εμφύλιος» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Η UEFA «σφυροκοπά» τη FIFA για την υπόθεση Μπαλογκάν – «Πρωτοφανής και αδικαιολόγητη απόφαση»

Σφοδρή επίθεση της UEFA στη FIFA για την αναστολή της τιμωρίας του Φολαρίν Μπαλογκάν. Προσφυγή από το Βέλγιο και έντονη αντιπαράθεση στο Μουντιάλ 2026.

«Λιοντάρια από ατσάλι»: Η Αγγλία νίκησε 3-2 το Μεξικό στο «Αζτέκα» και προκρίθηκε στους «8» – Μεγάλος προημιτελικός με τη Νορβηγία

Την πρόκριση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου πανηγυρίζει η Αγγλία. Τα «λιοντάρια» επικράτησαν 3-2 το Μεξικό στο «Αζτέκα» και προκρίθηκαν στους «8», ενώ πέταξαν έξω μία από...

Φόρτωση άρθρων...