Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Γκενκ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την πρώτη αναμέτρηση με την Γκενκ που θα διεξαχθεί το πλαίσιο του 3ου προκριματικού του Europa League.

Θα είναι και το πρώτο επίσημο ματς που θα δώσει ο Ολυμπιακός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα στο Ρέντη τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Το παρών έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση της ομάδας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο περιθώριο του αγιασμού συνομίλησε με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τον Αντόνιο Κορδόν αλλά και τους παίκτες. Ευχήθηκε να έχουν μια καλή σεζόν με πολλές νίκες και να εκπληρώσουν τους στόχους της ομάδας. Που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του κυπέλλου καθώς και να κάνουν μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Σημαντική η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη μια μέρα πριν το ματς με την Γκενκ. Καθώς τόνωσε την ψυχολογία όλων δείχνοντας πως είναι κοντά τους.

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Γκενκ, απόψε. Καθώς η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...