Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός Youth League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι των «ερυθρολεύκων»

Την Παρασκευή κληρώνει για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «16» του Youth League, μετά τη σπουδαία πρόκριση

Αθλητισμός

Οι μικροί του Ολυμπιακού ήταν… μεγάλοι απέναντι στην Ίντερ, έπαιξαν φανταστικό ποδόσφαιρο, προκρίθηκαν στα πέναλτι και έδειξαν πως έχουν σπουδαίο μέλλον. Μέλλον τόσο μακροπρόθεσμο, όσο και βραχυπρόθεσμο, αφού τώρα σειρά έχει η φάση των «16» του Youth League, με τους ερυθρόλευκους να έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται.

Η κλήρωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (9/2) και – όπως είναι λογικό – ο Ολυμπιακός βρίσκεται μεταξύ μερικών… μεγαθηρίων.

Ενδεικτικά, στα νοκ άουτ είχαν ήδη προκριθεί ως πρώτες των ομίλων οι: Μίλαν, Κοπεγχάγη, Φέγενορντ, Λανς, Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης και Σάλτσμπουργκ.

Μαζί με τον Ολυμπιακό, άλλες επτά ομάδες θα βρεθούν στην επόμενη φάση μέσω των πλέι οφ. Η Μάινζ και η Λειψία έχουν ήδη προκριθεί, ενώ μέσα στην ημέρα θα γίνουν γνωστοί και οι υπόλοιποι πιθανοί αντίπαλοι.

Η φάση των «16» αποτελείται από έναν μόνο αγώνα στις 27 ή 28 Φεβρουαρίου, με την έδρα να επιλέγεται κατόπιν κλήρωσης. Ευχή όλων είναι η κληρωτίδα να δείξει «Καραϊσκάκης», ώστε να μπορέσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να χαρίσουν μία εμπειρία ζωής στους μεγάλους πρωταγωνιστές του τρομερού συνόλου του Σωτήρη Συλλαϊδόπουλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2747 της Τρίτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκαν τυχερός. Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ...

Φόρτωση άρθρων...