Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

ΟΠΑΠ Game Time: O Παντελής Βλαχόπουλος για τις μάχες της Super League και της Premier League

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για τα τέσσερα παιχνίδια των πρωτοπόρων του ελληνικού πρωταθλήματος και τα δύο αγγλικά ντέρμπι

Αθλητισμός

Πρεμιέρα για το 2023 κάνει η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time με καλεσμένο τον Παντελή Βλαχόπουλο. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναλύει τα τέσσερα παιχνίδια των ομάδων που δίνουν μάχη για τον τίτλο στη Super League.

2

Χαρακτηρίζει ως ίσως πιο δύσκολο τον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή, 20:30). Για την ΑΕΚ τονίζει ότι η OPAP Arena της δίνει μεγάλη δύναμη και την χαρακτηρίζει ως το απόλυτο φαβορί στο παιχνίδι της Κυριακής (16:00) με τον Παναιτωλικό. Μιλάει ακόμα για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ (Σάββατο, 20:00) και του Ολυμπιακού με τον Άρη (Κυριακή, 19:30).

Στην Premier League τα βλέμματα στρέφονται σε δύο ντέρμπι. Ο Παντελής Βλαχόπουλος εξηγεί ποιες ομάδες έχουν το προβάδισμα στις μεγάλες αναμετρήσεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο, 14:30) και Τότεναμ-Άρσεναλ (Κυριακή, 18:30).

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αλαφούζος για τη διαιτησία στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεφ;»

Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε με σκωπτικό ύφος τη διαιτησία του Κατσικογιάννη στο Λαμία-ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίμε ή να γελάμε».

Φόρτωση άρθρων...