Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Παναθηναϊκός: Η Άιντραχτ διατεθειμένη να δώσει και 8 εκατ. ευρώ για τον Ιωαννίδη, γράφουν στη Γερμανία

Αδύνατο να συγκινηθούν οι «πράσινοι» με αυτά τα χρήματα που θα προσφέρουν οι Αετοί για τον σέντερ φορ τους

Αθλητισμός

Ο Γερμανός δημοσιογράφος Φίλιπ Χίντσε αποκάλυψε πως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μπορεί να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση επιθετικού αυτή τη στιγμή, όμως είναι πολύ πιθανό να κινηθεί και για έναν δεύτερο και κάπου εκεί μπαίνει... στο παιχνίδι ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού.

Οι «αετοί» είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για να κλείσουν τον Ραφιού Ντουροσίμνι της Βικτόρια Πλζεν, ώστε να ενισχυθούν στην θέση του φορ. Ο 20χρονος Νιγηριανός αποκτήθηκε μόλις το καλοκαίρι από την Καρβίνα αντί 850 χιλ. και μετράει ήδη εννιά γκολ και έξι ασίστ στα 19 ματς που έχει παίξει.

Οι δύο ομάδες έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με το ποσό της μεταγραφής να κυμαίνεται στα 8-10 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους. Λείπουν μόνο οι υπογραφές προκειμένου να γίνει οριστική η συμφωνία.

Παρ' όλα αυτά, η Άιντραχτ είναι πιθανό να θελήσει να αποκτήσει και δεύτερο «9αρι», έχοντας στα υπόψιν της, στην περίπτωση αυτή, και τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού. Σαν βάση για την μεταγραφή του έχουν θέσει τα 7-8 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους.

Με τα χρήματα αυτά όμως είναι αδύνατον να συγκινήσουν το «τριφύλλι» προκειμένου να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση πώλησης ενός εκ των μεγάλων του σταρ στην χειμερινή μεταγαφική περίοδο.

Ο 23χρονος Έλληνας επιθετικός διανύει μία εξαιρετική σεζόν έχοντας οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ σε 20 παιχνίδια. Πρόσφατα υπήρξε ενδιαφέρον για κείνον τόσο από την Στουτγκάρδη όσο και από την Μπολόνια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...