Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός – Περιστέρι 81-67: «Καθάρισε» στην τρίτη περίοδο και ετοιμάζεται για τελικούς με Ολυμπιακό (video)

Ο Παναθηναϊκός πάτησε «γκάζι» στην τρίτη περίοδο, μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Περιστερίου επικρατώντας με σκορ 81-67, και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς της Basket League όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό

Αθλητισμός

Ντέρμπι «αιωνίων» για ακόμη μία σεζόν θα έχουμε στην Basket League καθώς ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Περιστερίου με σκορ 81-67, στο πέμπτο ημιτελικό και πήρε την πρόκριση όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι άρχισαν καλά το ματς, είδαν όμως το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη να επιστρέφει και να πλησιάζει, όμως στο δεύτερο ημίχρονο, και ειδικά στην τρίτη περίοδο, μπόρεσαν να καθαρίσουν το ματς, να πάρουν τη νίκη και μαζί την πρόκριση στους τελικούς.

Κορυφαίους για τους γηπεδούχους ήταν ο Μάριους Γκριγκόνις με 16 πόντους, ο Δημήτρης Αγραβάνης πρόσθεσε άλλους 15, ενώ από 13 είχαν οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Ματέους Πονίτκα αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, ο Σιλβέν Φρανσίσκο μέτρησε 16 πόντους, ο Μίρο Μπίλαν 12 και ο Ματ Κόουλμαν είχε 10.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έγραψαν ιστορία τα παιδιά του Θρύλου - Πρωταθλητές Ευρώπης, σάρωσαν 3-0 τη Μίλαν (videos)

Οι «χρυσοί» νέοι του Ολυμπιακού διέλυσαν τους «ροσονέρι» μέσα σε έξι λεπτά, με γκολ των Μουζακίτη, Παπακανέλλου και Μπακούλα, μπροστά στην ελίτ της Ευρώπης και στον γουρλή, Βαγγέλη...

Φόρτωση άρθρων...