Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Η δικαίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη - Πανηγυρίζει μαζί με τον γιο του Μιλτιάδη τη νίκη της Νότιγχαμ στο Γουέμπλεϊ (Φωτογραφίες)

Αθλητισμός

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έγραψε ιστορία. 

Μετά από συγκλονιστικό τελικό ανόδου με την Χάντερσφιλντ πήρε το εισιτήριο για την Premier League και έγραψε ιστορία.

μαρινακισ

Οι Reds πανηγύρισαν στο Γουέμπλεϊ τη μεγάλη τους επιτυχία μαζί με το τρόπαιο. Μάλιστα, στη συνέχεια μαζί με τους παίκτες βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μαζί με τον γιο του, Μιλτιάδη, σήκωσαν την κούπα.

mat

Ο Βαγγέλης Μαρινάκηςψσηκωσε το τρόπαιο στον… ουρανό του Γουέμπλεϊ και γνώρισε την αποθέωση από τους χιλιάδες οπαδούς των Reds που ακολούθησαν την αγαπημένη τους ομάδα και τη στήριξαν έμπρακτα στον μεγάλο τελικό με την Χάντερσφιλντ.

μαρ

Επέστρεψε μετά από 23 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και όπως ήταν φυσικό ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πανηγύρισε με την καρδιά του. 

mar3

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ που είδε τον αγώνα από τα επίσημα του Γουέμπλεϊ μετά από την λήξη του αγώνα αγκάλιασε τον γιο του Μιλτιάδη ο οποίος ασχολείται ενεργά με την ομάδα και έχει παρακολουθήσει από κοντά όλη την πορεία της. 

mar5

Είναι μια μεγάλη δικαίωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος ανέλαβε το κλαμπ το 2017 και υποσχέθηκε άνοδο. Μετά από 5 χρόνια η ομάδα επέστρεψε. Οι φαν της Νότιγχαμ περίμεναν 23 χρόνια και με τον Έλληνα εφοπλιστή στο τιμόνι τους κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός: Έρχεται πρόγραμμα «φωτιά» με ημιτελικό Conference και τρία ελληνικά ντέρμπι σε 240 ώρες

Ο Ολυμπιακός από τις 22:00 της 9ης Μαΐου μέχρι την ίδια ώρα της 19ης του μηνός θα αντιμετωπίσει Αστον Βίλα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό - Κατά μέσο όρο θα παίζει ένα ματς-φωτιά κάθε 2,5...

Φόρτωση άρθρων...