Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-1: Ο Κεντζιόρα κράτησε την κορυφή

Ισόπαλο (1-1) το ντέρμπι των «δικεφάλων». Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Ελίασον (47'), βλέποντας όμως τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει στο 89' με τον Κεντζιόρα και τους Θεσσαλονικείς να παραμένουν στην κορυφή.

Αθλητισμός

Η... μπίλια έκατσε στη μέση και ο ΠΑΟΚ ξενερώνοντας την ΑΕΚ στο φινάλε- παρέμεινε στην κορυφή!

Ισόπαλο (1-1) ολοκληρώθηκε το ντέρμπι των «δικεφάλων» στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος φόρτσαραν μετά το πρώτο τέταρτο και άνοιξαν το σκορ στο 47' με τον Ελίασον. Ωστόσο, πλήρωσαν τη σχετική τους οπισθοχώρηση στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να φορτσάρει και να βρίσκει τη λύση στο 89' με τον Κεντζιόραμέσω μιας στατικής φάσης. 

Έτσι, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην κορυφή με 51 πόντους και στο +2 από την 3η, πλέον, ΑΕΚ (49β.)που είδε τον Παναθηναϊκό (50β.) να την προσπερνά εκ νέου. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 63 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19:00 η κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς στις 21:00 το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι μοιράζει 63 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Η κατάθεση ...

Φόρτωση άρθρων...