Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3-2: Με την ψυχή στο στόμα ο «δικέφαλος» (video)

Ματσάρα στην Τούμπα, με την… μπίλια να κάθεται στη μεριά του ΠΑΟΚ. Ξανά στην 3η θέση (μαζί με τον Ολυμπιακό) η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που λαχτάρισε κόντρα στους Βοιωτούς

Αθλητισμός

Τρομερό ματς στην Τούμπα, με τον Λεβαδειακό να βάζει δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Με τον Ντάντας να πρωταγωνιστεί, οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν της ομάδας του Βέλιτς, φτάνοντας σε δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα.

«Βροχή» από γκολ στην Τούμπα, με τις δυο ομάδες να προσφέρουν θέαμα. Ξανά στην 3η θέση (παρέα με τον Ολυμπιακό) σκαρφάλωσε το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι -που πάλεψαν για το αποτέλεσμα- έμειναν στην 13η θέση με 9 πόντους μετά από 20 αγωνιστικές.

Ο Ντάντας άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη για τον ΠΑΟΚ, με τον Λεβαδειακό να απαντάει γρήγορα από την άσπρη βούλα. Με υπέροχο σουτ, ο Πορτογάλος άσος σημείωσε και το δεύτερο ασπρόμαυρο τέρμα, ενώ ο Κουλιεράκης έγραψε το 3-1 για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πολλά τα αμυντικά προβλήματα για τους γηπεδούχους, με τον Λεβαδειακό να δημιουργεί αρκετά ρήγματα στα «ασπρόμαυρα» μετόπισθεν. Το έκανε… ντέρμπι στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ, αλλά τελικά πανηγύρισε τη 12η νίκη του στη Super League.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...