Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0: Εκανε το 7Χ7 με νέο καρέ και δύο χαμένα πέναλτι

Ο ΠΑΟΚ μέσα σε ένα δίλεπτο (39'-41') βρήκε δυο γκολ με πρωταγωνιστή τον Μπάμπα, πέτυχε άλλα δυο στο τέλος και νίκησε τον ΟΦΗ με 4-0, παίρνοντας ένα ακόμη «τρίποντο» και παραμένει μόνος στην κορυφή

Αθλητισμός

Ο ΠΑΟΚ, συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία με μπάλαρα!

Ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 4-0 του ΟΦΗ στην Τούμπα για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League και πρώτη για το 2024, σε ένα παιχνίδι που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοση σε μεγάλη διάρκεια, αλλά τη φετινή χρονιά έχει την ποιότητα μέσα σε λίγα λεπτά να... κρύβει την μπάλα και να παίρνει αυτό που θέλει. Ενδεικτικό το δίλεπτο 39'-41' που βρήκε δυο γκολ με πρωταγωνιστή τον Μπάμπα και έβαλε τις βάσεις για το «τρίποντο»

Μεγάλος πρωταγωνιστικής ο Γκανέζος αριστερός μπακ με γκολ και ασίστ, δίνοντας συνέχεια στην τρομερή σεζόν που κάνει, όπως και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, μοιράζοντας και δυο ασίστ. Τα άλλα δυο τέρματα σημείωσαν οι Μάρκος Αντόνιο (πρώτο για τον Βραζιλιάνο) και Μπράντον Τόμας.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 38 βαθμούς, αύξησαν τη διαφορά στο +6 από τον Ολυμπιακό που έμεινε στους 32 πόντους μετά την ήττα από τη Λαμία, ενώ κράτησαν το +3 από την ΑΕΚ και περιμένουν το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα που αγωνίζεται αυτή την ώρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...