Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0: Ο Χάμες μέτρησε το… δοκάρι της Τούμπας και ο Superman κατέβασε ρολά (video)

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στην Τούμπα – Εξαιρετικός σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Πασχαλάκης, που έκανε μεγάλες αποκρούσεις, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν δοκάρι στο 22’ με τον Χάμες

Αθλητισμός

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να μένουν στο 0-0, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Ένα ντέρμπι το οποίο στο πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό και μεγάλες φάσεις για τις δύο ομάδες, με τον Πασχαλάκη να πραγματοποιεί σπουδαίες αποκρούσεις και να κρατάει όρθιους τους Ερυθρόλευκους, που είχαν δοκάρι στο 22’ με τον Χάμες Ροντρίγκες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να λιγοστεύουν και το τελευταίο σφύριγμα του Σλοβάκου διαιτητή να βρίσκει τις δύο ομάδες κολλημένες στο 0-0.

Στο ματς έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Κανός, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ αντίθετα στον πάγκο παρέμεινε ο Μπουτούτσι. Μετά την ισοπαλία στην Τούμπα, οι Ασπρόμαυροι και οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν χέρι-χέρι στη βαθμολογία, έχοντας από 43 πόντους, με τις δύο ομάδες να είναι στο -5 από τον Παναθηναϊκό και στο -4 από την ΑΕΚ, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...