Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Παραιτήθηκε ο Μίτσελ από προπονητής του Ολυμπιακού

Ο 60χρονος προπονητής αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό

Αθλητισμός

Ραγδαίες εξελίξεις προ των πυλών του Ολυμπιακού και ο λόγος έχει όνομα και επώνυμο: Μίτσελ Γκονζάλες. Ο Ισπανός τεχνικός υπέβαλλε ήδη την παραίτηση του και αυτή την ώρα μάλλον βρίσκεται για τελευταία φορά στον Ρέντη, σε αυτή τη δεύτερη θητεία του στους πρωταθλητές.

Ναι, όπως φαίνεται οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται για μια ακόμη φορά μέσα στη σεζόν μπροστά από ένα σταυροδρόμι και αυτή τη φορά υποχρεωτικά. Διότι ο Μίτσελ από χθες το βράδυ, μετά το σοκαριστικό 2-2 με τον Άρη, επί της ουσίας έχει βάλει τον εαυτό του σε διαδικασία αποχώρησης. Παραιτήθηκε και επιμένει σε αυτή την απόφαση του.

Το σημαντικό βεβαίως είναι ότι ανάμεσα σε όλα τα άλλα δεν υπάρχει χρόνος. Σε 48ωρες είναι το κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ και την Κυριακή το ντέρμπι των αιωνίων με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο παρτίδες που εν πολλοίς θα αποφασίσουν και το αν ο Ολυμπιακός θα παραμείνει εντός της κούρσας του πρωταθλήματος, Το τι θα ακολουθήσει λοιπόν έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αντιδράσουν άμεσα σε αυτή την εξέλιξη.

Ο Μίτσελ, ο οποίος ήταν ο τρίτος προπονητής που έκατσε στον πάγκο του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν μετά τους Πέδρο Μαρτίνς και Κάρλος Κορμπεράν, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της πειραϊκής ομάδας στις 20 Σεπτεμβρίου. Επί των ημερών του ο Ολυμπιακός είχε ρεκόρ 18 νίκες, 10 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 32 αναμετρήσεις. Στο πρωτάθλημα είχε απολογισμό 15 νίκες, 7 ισοπαλίες και 1 ήττα, στο Κύπελλο είχε 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ενώ οδήγησε τους Ερυθρόλευκους σε 4 παιχνίδια στο Europa League, έχοντας 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...