Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Ο Τεντόγλου τούς έδωσε τα παπούτσια στο χέρι

Σε... διαστημικά κέφια βρίσκεται ο Μίλτος Τεντόγλου μετά τα εκπληκτικά άλματα που έκανε χθες στο μίτινγκ του Λιεβέν στη Γαλλία.

Μετά την ακύρωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, του άλματος των 8,40 μέτρων (καλύτερη επίδοση στον κόσμο) λόγω… παράτυπου παπουτσιού, ο «χρυσός» ολυμπιονίκης δήλωσε αποφασισμένος να κάνει ακόμη μεγαλύτερο. Και ό,τι λέει ο Τεντόγλου το κάνει!

Το μίτινγκ στη Λιεβέν μετατράπηκε σε προσωπικό σόου για τον Έλληνα αθλητή, ο οποίος ξεκίνησε τον αγώνα με 8,32 μ., ακολούθησε άλμα στα 8,37 μ., το τρίτο στα 8,34 μ. και το τέταρτο στα 8,41 μέτρα. Δηλαδή οι τρεις από τις τέσσερις προσπάθειές του ήταν οι καλύτερες επιδόσεις στο άλμα εις μήκος για φέτος.

Τα άλλα δύο άλματα ήταν στα 8,06 μ., αφού ο δεύτερος, ο Σουηδός Μόντλερ, ήταν πολύ πίσω.

 

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου σε ανάρτησή του στο Instagram ευχαρίστησε για την υποστήριξη τόσο τους Έλληνες όσο και τους συναθλητές του.

 

Τεντόγλου: Έλληνες, είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες στην Ευρώπη

Ο υπεραθλητής, σε στόρι που ανέβασε στo Ιnstagram με το γνωστό cool ύφος του, ευχαρίστησε τους Έλληνες, γράφοντας:

«Έλληνες, είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες σε όλη την Ευρώπη. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τα epic σχόλια».

Στα αγγλικά έγραψε: «Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι καλύτερο από αυτό που συνέβη σήμερα. Τόσο πολλοί μεγάλοι αθλητές με υποστήριξαν αμέσως. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Είστε οικογένεια για εμένα».

 

tentoglou

 

Παροξυσμός στο Τwitter για Τεντόγλου

Γρήγορα το hashtag #τεντόγλου έγινε πρώτο τρεντ στο ελληνικό Τwitter, ενώ και ξένοι χρήστες έγραψαν υπέρ του Μίλτου Τεντόγλου και κατά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου.

«Στον επόμενο αγώνα 8,70 με σαγιονάρες!» έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος χρήστης διερωτήθηκε «ρε, είσαι τρελός ρε;». Κάποιος άλλος θυμήθηκε την Τσαπανίδου με το «έλα με φόρα».

 

Δείτε μερικά από τα πλέον χαρακτηριστικά σχόλια για τον Τεντόγλου:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...