Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

ΠΑΣ Γιάννινα-Αρης 0-0: Βολεύτηκαν με το «Χ», δεν ρίσκαρε κανείς

Απέναντι σε έναν... πειραματικό Άρη που είχε το μυαλό στο Κύπελλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με τις δύο ομάδες πάντως να μένουν στο μηδέν στους «Ζωσιμάδες».

Αθλητισμός

Μπορεί ο Ακης Μάντζιος να φώναζε ότι πρέπει ο Αρης να συγκεντρωθεί στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και να αφήσει για την Τρίτη το κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου, ενδόμυχα όμως όλοι είχαν αλλού το μυαλό τους. Και οι παίκτες του Αρη αλλά και του ΠΑΣ που βολεύτηκαν με το 0-0.

Λίγο οι αλλαγές του Μάντζιου, καθώς παρέταξε την ομάδα του με πολλές ρεζέρβες, λίγο το Κύπελλο, λίγο το άγχος του ΠΑΣ Γιάννινα που βρίσκεται σε δύσκολη θέση και δεν έπαιρνε ρίσκο να βγει μπροστά και όλα μαζί, οδήγησαν σε ένα από τα χειρότερα ματς του πρωταθλήματος, χωρίς ευκαιρίες, χωρίς φάσεις, χωρίς ενδιαφέρον, με πάρα πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές.

Ο Αρης στρέφει το ενδιαφέρον του πλέον στο κομβικό ματς της χρονιάς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το βράδυ της Τρίτης, άφησε όμως πίσω του ακόμα δύο βαθμούς, όπως έκανε και στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό πριν από μία εβδομάδα, καθώς άργησε να μπει στο ματς και στο τέλος ήταν αργά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...