Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Πέρασε από τη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός και τώρα… ΑΕΚ (video)

Ο Ολυμπιακός λύγισε τον Λεβαδειακό με σκόρερ τον Ανδρούτσο και εξαιρετικό τον Χάμες, επικρατώντας 1-0 και επιστρέφοντας στις νίκες, πάει με ψυχολογία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αθλητισμός

Λύγισε τον αξιόμαχο Λεβαδειακό και έφυγε για ΑΕΚ ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 1-0 των Βοιωτών εκτός έδρας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League, με σκόρερ τον Ανδρούτσο (40’) και επέστρεψαν στις νίκες, πηγαίνοντας με καλή ψυχολογία στη «μάχη» της Κυριακής με τους «κιτρινόμαυρους».

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Χάμες, που ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις των «ερυθρολεύκων». Φρέσκαρε την ενδεκάδα του ο Μίτσελ σε σχέση με το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του να παρουσιάζει καλό πρόσωπο στο α’ μέρος, ενώ στο δεύτερο έπεσε αρκετά, είχε τις ευκαιρίες να «κλειδώσει» το διπλό, αλλά έλεγξε την κατάσταση. Έδωσε ξανά χρόνο στον Φορτούνη ο Ισπανός τεχνικός, χρησιμοποιώντας τον από το 82' και μετά.

Δείτε εδώ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίσημο: Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Κόντης

Ο Φατίχ Τερίμ αποχώρησε και ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και επίσημα για τα δύο εναπομείναντα ματς, με το τριφύλλι να ανακοινώνει την πρόσληψη του. ...

Φόρτωση άρθρων...