Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Ρόμα: Έσκασε «βόμβα», απολύθηκε ο Μουρίνιο

Η Ρόμα ανακοίνωσε ξαφνικά επίσημα στα μέσα δικτύωσης την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο και των συνεργατών του, που αποχωρούν άμεσα. Επικρατέστερος ο Ντε Ρόσι

Αθλητισμός

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι πλέον προπονητής της Ρόμα, καθώς ο ιταλικό σύλλογος αποφάσισε να τον απολύσει μετά την ήττα από τη Μίλαν στο Σαν Σίρο την Κυριακή, καθώς οι τζαλορόσι είναι στην 9η θέση της Serie A.

«Ευχαριστούμε τον Ζοσέ εκ μέρους όλων μας στη Ρόμα για το πάθος και τη δέσμευση που έδειξε από την άφιξή του στους τζαλορόσι» δήλωσαν οι  Νταν και Ράιαν Φρίντκιν. «Θα κρατάμε πάντα υπέροχες αναμνήσεις από την παρουσία του, αλλά πιστεύουμε ότι, για το συμφέρον του συλλόγου, είναι απαραίτητη μια άμεση αλλαγή. Ευχόμαστε στον Ζοσέ και στους συνεργάτες του τα καλύτερα για το μέλλον», πρόσθεσαν.

Στη Ρώμη πάντως θεωρούν επικρατέστερο αντικαταστάτη του τον Ντε Ρόσι, καθώς πιστεύουν ότι είναι ο μόνος από την οικογένεια της Ρόμα, που μπορεί να σηκώσει ψηλά την ιταλική ομάδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ποντένσε: Φουλ για... Conference

Ο Ολυμπιακός κινείται στον… αστερισμό του Ντάνιελ Ποντένσε με το γκολ που έβαλε στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό να ήταν το κερασάκι στην τούρτα

Φόρτωση άρθρων...