Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Σοκάρει ο Καντέρ: «Φοβάμαι για τη ζωή μου, ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα μια μέρα..»

Για τις δύσκολες ώρες που βιώνει μίλησε ο Ενές Καντέρ

Αθλητισμός

Πριν από λίγες μέρες ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επικήρυξε τον Ενές Καντέρ έναντι 500.000 δολαρίων. Η κίνηση του Τούρκου προέδρου μεγάλωσε ακόμα περισσότερο το μίσος προς το πρόσωπο του 30χρονου παίκτη, που πλέον δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Ο 30χρονος παίκτης μίλησε στο Open και ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει σε ουσιαστικές ενέργειες κατά του Τούρκου προέδρου. Μάλιστα, ο Καντέρ δήλωσε πως κάποια μέρα, ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ενές Καντέρ:

Για το αν περίμενε ότι θα τον επικηρύξει ο Ερντογάν: «Είχα τόσες πολλές κλήσεις από το FBI, από την αμερικανική κυβέρνηση. Και μου είπαν πως είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση Ερντογάν επικήρυξε με χρηματικό ποσό. “Άνθρωποι εκεί έξω θα προσπαθήσουν να έρθουν και να σου κάνουν κακό, η μαφία, επαγγελματίες δολοφόνοι, ακόμη και τα καρτέλ” μου είπαν. Και μίλησα και χθες με το FBI και μου είπαν “από εδώ και πέρα όπου και να πάτε, πρέπει να μας ενημερώνετε”».

Για το αν φοβάται για τη ζωή του: «Φυσικά και φοβάμαι για τη ζωή μου. Κάθε μέρα που ξυπνάω κοιτάζω το τηλέφωνό μου και υπάρχουν εκατοντάδες απειλές για τη ζωή μου. Θέλω όλοι οι ηγέτες του κόσμου, όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ, θέλω οι δυτικοί ηγέτες να προχωρήσουν σε ενέργειες κατά του Ερντογάν. Θέλω ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης να κάνει κάποιες ουσιαστικές ενέργειες κατά του Ερντογάν επειδή καταλαβαίνω ότι η σχέση των δύο χωρών είναι πολύ σημαντική αλλά ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα μία μέρα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αρνητικός ο Παναθηναϊκός για τελικό στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα

Ο Αχιλλέας Μπέος κατά την αποχώρησή του από την ΕΠΟ τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την αρνητική θέση του Παναθηναϊκού για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρ...

Παναθηναϊκός: Mετράει επιστροφές και επιλογές για την ενδεκάδα ενόψει ΠΑΟΚ ο Τερίμ

Μετά και την ολοκλήρωση των διεθνών αναμετρήσεων ο Φατίχ Τερίμ περιμένει στο Κορωπί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους βάλει ξανά σε κλίμα ντέρμπι! Βασικός ο Γεντβάι ...

Φόρτωση άρθρων...