Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Στην Αθήνα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Τι ώρα προσγειώνεται

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό -Τι ώρα φτάνει στην Αθήνα

Αθλητισμός

Σε αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν αύριο το μεσημέρι (15.20) τον Ισπανό τεχνικό στο «Ελ. Βενιζέλος». Ο νέος προπονητής των Ερυθρόλευκων φτάνει στη χώρα μας συνοδευόμενος από τον Αντόνιο Κορδόν.

Και κάπου εδώ λοιπόν η δεύτερη μεγάλη υπόθεση του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό φαίνεται πως ολοκληρώνεται. Τέσσερις εβδομάδες μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον νέο αθλητικό διευθυντή, Αντόνιο Κορδόν, προστίθεται στην εξίσωση και ο προπονητής που θα αναλάβει την ευθύνη για την επόμενη αγωνιστική version.

Πρόκειται φυσικά για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ που επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ της τελευταίας εβδομάδας έρχεται στη χώρα μας για να πιάσει δουλειά. Ο Μαρτίνεθ σύμφωνα με τη Marca θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Εννοείτε πως πρόκειται για μια προσωπική επιλογή του νέου αθλητικού διευθυντή του club. Ο Αντόνιο Κορδόν είχε συνεργαστεί μαζί του για δύο χρόνια στη Γρανάδα, ίσως στην πιο σημαντική περίοδο του 42χρονου τεχνικού στη La Liga.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού φέρνει άμεσα μαζί του και τους συνεργάτες του οι οποίοι θα πιάσουν δουλειά άμεσα, μιας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Πέμπτη 22/6 ξεκινούν στον Ρέντη οι εργομετρικές εξετάσεις και ότι άλλο προβλέπεται πριν από την έναρξη της προετοιμασίας

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα οπαδών για συγκέντρωση στην Καμάρα παρά την απαγόρευση της αστυνομίας

Παρά την απαγόρευση συναθροίσεων και συγκεντρώσεων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν συνάντηση το μέση της Κυριακής στις 15:30 στην Καμάρα με σκοπό να μεταβούν στο «Μακεδονία Παλάς» γ...

Φόρτωση άρθρων...