Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Super League: Για το 2×2 Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους κόντρα σε Ατρόμητο και Κηφισιά αντίστοιχα

Αθλητισμός

Με το… μυαλό τους στην Ευρώπη Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, μπαίνουν στην δεύτερη αγωνιστική της Superleague, με στόχο το 2×2 που θα τους δώσει το απόλυτο, αλλά και το δικαίωμα να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενοι φυσικά και την χθεσινοβραδινή γκέλα της ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο, μετά την αλλαγή έδρας που υπήρξε λόγω έργων στο γήπεδο του Περιστερίου, σε μια αναμέτρηση στην οποία ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές ενόψει φυσικά και της μεσοβδόμαδης ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι για τα playoff για του Europa League.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έπειτα από την σπουδαία νίκη στην έδρα της Χαρτς (2-1) για το Europa Confrence League και την άνετη νίκη στην πρεμιέρα επί του Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα (3-0), θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στη νεοφώτιστη Κηφισιά, η οποία προβλημάτισε αρκετά την πρώτη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (ήττα με 3-0).

Κυριακή 27 Αυγούστου

19:15 Λαμία – Άρης (Cosmote Sport 2)
21:00 ΠΑΟΚ – Κηφισιά (Νοvasports Prime)
21:30 Ολυμπιακός – Ατρόμητος (Cosmote Sport 1)

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ετσι βγαίνουν Ευρώπη Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Η δεύτερη ευκαιρία μέσω των τελικών

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν τα ρέστα τους για την τρίτη θέση και την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος – Ολα τα σενάρια και η δεύτερη ευκαιρία μέσω τω...

Φόρτωση άρθρων...