Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Super League: Πλησιάζει η ώρα για το σαββατιάτικο ντέρμπι των αιωνίων

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του μεγάλου ντέρμπι το Σάββατο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Αθλητισμός

Η ώρα για το κρίσιμο σαββατιάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη πλησιάζει και οι δύο αιώνιοι μετρούν τις δυνάμεις τους.

Στον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος πάντως αισθάνεται καλύτερα μετά τον τραυματισμό του στη Λαμία κι έχει πολλές πιθανότητες να είναι έτοιμος. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, εκτός από τη δεδομένη απουσία του τραυματία Γκάρι Ροντρίγκεζ.

Στον Παναθηναϊκό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Λάζλο Κλαϊνχάισλερ να ανεβάζει ρυθμούς στην προπόνηση κι ελπίζει βάσιμα ότι θα τον έχει στη διάθεσή του στο ντέρμπι. Όπως θα έχει τον Μάγκνουσον, που επιστρέφει.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Μια από αυτές είναι η Γαλατασαράι, που, όπως γράφουν στην Τουρκία, ετοιμάζει πρόταση 13 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Αστέρα χωρίς τον Φαν Φερτ, που έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο, και τους εδώ και καιρό τραυματίες Φερνάντες και Μοχαμάντι.

Από τον αγώνα του Σαββάτου θα απουσιάσουν και οι τιμωρημένοι Μουκουντί και Σιμάνσκι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...