Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Tο σήκωσε ο «βασιλιάς» Τζόκοβιτς (videos)

Δικό του και αυτό. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «καθάρισε» (2-0) τον Σίνερ, φτάνοντας τους επτά τίτλους στα ATP Finals και έγινε ο πρώτος που το καταφέρνει.

Αθλητισμός

Στον θρόνο και πάλι ο Τζόκοβιτς!

Ο μυθικός τενίστας λύγισε με 2-0 στα σετ (6-3, 6-3) τον Γιανίκ Σίνερ, σηκώνοντας την κούπα στο Τορίνο απέναντι στον Ιταλό και έγινε ο πρώτος που φτάνει τις επτά κατακτήσεις στα ATP Finals. Άφησε 2ο στη σχετική λίστα τον Ρότζερ Φέντερερ.

Επιπλέον, ο 36χρονος τενίστας έφτασε τους 98 τίτλους στην καριέρα του, ενώ έκλεισε τη χρονιά με επτά κατακτήσεις. Παράλληλα, πήρε… ρεβάνς από τον Σίνερ, από τον οποίο είχε χάσει με 2-1 στα σετ στη φάση των ομίλων.

Ο Τζόκοβιτς ήταν κυρίαρχος σε ολόκληρη την αναμέτρηση ουσιαστικά. Στο πρώτο λειτούργησε σαν… ρομπότ και πάλι, κάνοντας μόλις δύο λάθη, ενώ εκμεταλλεύτηκε τα 13 που έκανε ο αντίπαλός του. Λίγα περιθώρια άφησε και στο 2ο ο Σέρβος στον αντίπαλό του και έφτασε με επιβλητικό τρόπο στην κούπα, απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος ήταν αήττητος έως τώρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η ελληνική αποστολή έτοιμη να παρελάσει πρώτη όπως πάντα – Σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (Photos)

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την τελετή έναρξης που σηματοδοτεί την εκκίνηση των Ολυμπιακών Αγώνων. Στο Ολυμπιακό Χωριό έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται όλα τα μέλη της ελληνική...

Φόρτωση άρθρων...