Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Το ΣΚΡΑΤΣ εύχεται καλές και τυχερές γιορτές με ένα κατακόκκινο δέντρο από το Γαλάτσι

– Εορταστικό χρώμα στην πλατεία Μανδηλαρά.

Αθλητισμός

Με δύο νέες ειδικές εκδόσεις, τα «Τυχερά Χριστούγεννα» και τις «Τυχερές Γιορτές», αλλά και εορταστικό χρώμα στο Γαλάτσι, γιορτάζει τα εφετινά Χριστούγεννα το ΣΚΡΑΤΣ. Η Ελληνικά Λαχεία του ομίλου ΟΠΑΠ, σε συνεργασία με τον Δήμο Γαλατσίου, στόλισε την πλατεία Μανδηλαρά με ένα κατακόκκινο δέντρο από το ΣΚΡΑΤΣ, με την ευχή να φέρει τύχη για τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου.

Οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής που περνούν από την πλατεία Μανδηλαρά κάνουν μια στάση για να φωτογραφηθούν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΣΚΡΑΤΣ.

«Τυχερές Γιορτές» και «Τυχερά Χριστούγεννα» από το ΣΚΡΑΤΣ

Τα δύο χριστουγεννιάτικα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ είναι διαθέσιμα σε καταστήματα ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες και σημεία μικρής λιανικής σε όλη την Ελλάδα.

Με τo ΣΚΡΑΤΣ «Τυχερές Γιορτές», οι λαχνοί του οποίου κοστίζουν 1 ευρώ, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν έως και 10.000 ευρώ. Το παιχνίδι «Τυχερά Χριστούγεννα», οι λαχνοί του οποίου κοστίζουν 5 ευρώ, μοιράζει κέρδη έως και 500.000 ευρώ.

Εορταστικό χρώμα στο Γαλάτσι από το ΣΚΡΑΤΣ
Εορταστικό χρώμα στο Γαλάτσι από το ΣΚΡΑΤΣ
Εορταστικό χρώμα στο Γαλάτσι από το ΣΚΡΑΤΣ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2733 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και ...

Φόρτωση άρθρων...