Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

«Τρέλα» και στο «Ελ. Βενιζέλος» για τον Ποντένσε (photos)

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έφτασε στην Ελλάδα λίγο μετά τις 7:00 και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οπαδοί του Ολυμπιακού του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή!

Αθλητισμός

Η τρέλα στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού είναι μεγάλη! Η επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στο λιμάνι έχει σκορπίσει ενθουσιασμό κι αυτό φάνηκε και πολύ νωρίς το πρωί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», κατά την άφιξη του 27χρονου Πορτογάλου στη χώρα μας.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έφτασε στην Αθήνα γύρω στις 7.00 και στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού, προκειμένου να υποδεχθούν τη… βόμβα που πυροδότησαν οι Πειραιώτες την ύστατη ώρα των μεταγραφών.

5

Ο Πορτογάλος, αν και ταλαιπωρημένος από το πολύ πρωινό ταξίδι, θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και ήδη σήμερα αναμένεται να ακολουθήσει το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Τόσο ο ίδιος άλλωστε, όσο και οι οπαδοί των Πειραιωτών ανυπομονούν να τον δουν να φορά ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

5

Τεράστια η μεταγραφή που έκανε ο Ολυμπιακός με τον 27χρονο εξτρέμ. Καθώς η Γουλβς επιχείρησε να τον πουλήσει σε αραβικές ομάδες. Τελευταία ήταν η Αλ Ετιφάκ της Σαουδικής Αραβίας. Ωστόσο ο Ποντένσε δεν ήθελε να πάει. Ήθελε να μείνει στην Ευρώπη με τους Πειραιώτες να κάνουν την κίνηση τους και να καταφέρνουν να τον ντύσουν ξανά στα ερυθρόλευκα.

Ήταν έντονη και η επιθυμία του Πορτογάλου να γυρίσει πίσω. Το ξεκαθάρισε και στους ανθρώπους της Γουλβς. Κι έτσι αργά το βράδυ της Δευτέρας (5/9) η επιθυμία του έγινε πράξη.  Τα πάντα πήραν επίσημη μορφή με τις υπογραφές των συμβολαίων από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

6

Η μεταγραφή που έκαναν οι Πειραιώτες έκανε αίσθηση και στην Αγγλία. Πολλές οι αναφορές που έγιναν. Επίσης πήραν φωτιά και τα social media από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που αποθέωναν την ομάδα και τον Ποντένσε.

Ο Ολυμπιακός ανεβάζει κι άλλο την ποιότητα του ρόστερ του. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει γεμάτο ένα οπλοστάσιο με εξαιρετικούς παίκτες για να εκπληρώσει τους στόχους που έχουν τεθεί. Με πρώτο και καλύτερο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός: Πόσα εισιτήρια δικαιούται για τον μεγάλο τελικό της 29ης Μαΐου στην «OPAP Arena»

Η τεράστια πρόκριση που όλοι προσδοκούσαν εδώ και χρόνια, ήρθε επιτέλους στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την συγκλονιστική τους εμφάνιση στον δεύτερο ημιτελικό με την Αστον...

Φόρτωση άρθρων...