Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Τσάμπα ήττα για την ΑΕΚ, αλλά… στα πόδια της η πρόκριση

Μια αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΚ έδωσε την ευκαρία στον Γιάνσεν (16′) να σημειώσει το γκολ της που έκρινε την αναμέτρηση. Τραυματισμός για τον Λιβάι Γκαρσία. Δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Μπατάιγ στο 50ο λεπτό

Αθλητισμός

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ στην Αμβέρσα απέναντι στην Αντβέρπ (1-0), με τον Γιάνσεν στο 16ο λεπτό να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, αυξάνοντες τις πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του UEFA Champions League για την ομάδα του, ενόψει του επαναληπτικού στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ δεν έπιασε την απόδοση που συνηθίζει παρόλο που ήταν ανώτερη από την Αντβέρπ ανά διαστήματα.

Πλήρωσε την αδράνεια της άμυνας της στο 16ο λεπτό όταν ο Βερμίρεν έβγαλε τον Γιάνσεν απέναντι στον Αθανασιάδη, τον οποίο «νίκησε» για να διαμορφώσει το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Εκτός του αποτελέσματος αλλά και της εμφάνισης, ο Ματίας Αλμέιδα θα επιστρέψει με ένα ακόμη πονοκέφαλο καθώς είδε τον Λιβάι Γκαρσία να αποχωρεί τραυματίας στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η Αντβέρπ έπειτα από την απευθείας αποβολή του Μπουτέιγ στο 50ο λεπτό, μετά από επικίνδυνο τάκλιν πάνω στον Γκατσίνοβιτς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...