Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ έφερε «ΕΞΑΡΕΣ» σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Χολαργό– Κέρδισε 100.000 ευρώ

Ακόμα έναν μεγάλο νικητή ανέδειξε το ΣΚΡΑΤΣ, αυτή τη φορά στον Χολαργό. Ο τυχερός παίκτης επισκέφτηκε το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Νίκου Χρονόπουλου, στην οδό Περικλέους 56, δοκίμασε την τύχη του στο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «ΕΞΑΡΕΣ» και κέρδισε 100.000 ευρώ.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω, είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον πελάτη του καταστήματός μας. Είναι φοβερό το πώς μπορεί κάποιος να κερδίσει ένα τόσο μεγάλο ποσό, με έναν λαχνό που κόστισε μόλις 2 ευρώ», αναφέρει ο κ. Χρονόπουλος.

«Τα παιχνίδια ΣΚΡΑΤΣ προσφέρουν στο κοινό τη δυνατότητα να διεκδικήσει μεγάλα έπαθλα, με χαμηλό κόστος συμμετοχής. Για αυτό και βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Μακάρι να προκύψουν ακόμα περισσότεροι νικητές στο κατάστημά μας στο μέλλον», συμπληρώνει.

Η οικογένεια λαχνών ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΡΙΑ» με τα μεγάλα κέρδη

Η οικογένεια λαχνών με τα «ΕΦΤΑΡΙΑ» του ΣΚΡΑΤΣ, που μοιράζει μεγάλα κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ, είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ΟΠΑΠ. «Ο κόσμος μπορεί να έρθει στο κατάστημά μας και να γνωρίσει την οικογένεια ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΡΙΑ» με τα μεγάλα κέρδη. Διαλέγει κανείς το αγαπημένο του 7άρι και κερδίζει έως και 1.000.000 ευρώ», τονίζει ο κ. Χρονόπουλος.

Όπως εξηγεί: «Η οικογένεια των ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΡΙΑ» αποτελείται από τέσσερα παιχνίδια. Τα «ΕΦΤΑΡΙΑ», που δίνουν κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ, τα «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», που μοιράζουν κέρδη έως και 500.000 ευρώ, τα «ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», με κέρδη έως και 200.000 ευρώ και τα «ΧΡΥΣΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», με έπαθλο έως και 100.000 ευρώ».

Νέα εμπειρία διασκέδασης με το OPAP Store App

Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους στην εφαρμογή OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει, ενώ παράλληλα συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

«Το OPAP Store App είναι πολύ εύκολο στη χρήση, για αυτό και έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό, ειδικά στους νέους. Πρόκειται για μια καινοτόμο εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να καταθέτουν τα δελτία τους γρήγορα, χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψή τους στον πάγκο εξυπηρέτησης. Παράλληλα, μπορούν να σκανάρουν τα δελτία και τους λαχνούς τους για να δουν αν έχουν κερδίσει, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα», σημειώνει ο κ. Χρονόπουλος.

Τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ έφερε «ΕΞΑΡΕΣ» σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Χολαργό
Το παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΕΞΑΡΕΣ».
Νίκος Χρονόπουλος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στον Χολαργό.
Νίκος Χρονόπουλος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στον Χολαργό.

 

 Η οικογένεια λαχνών ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΡΙΑ».
Η οικογένεια λαχνών ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΡΙΑ».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αρνητικός ο Παναθηναϊκός για τελικό στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα

Ο Αχιλλέας Μπέος κατά την αποχώρησή του από την ΕΠΟ τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την αρνητική θέση του Παναθηναϊκού για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρ...

Φόρτωση άρθρων...