Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Τζολάκης: Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, στους 10 καλύτερους του κόσμου κάτω των 25

Στο top -10 των κορυφαίων τερματοφυλάκων του κόσμου για ηλικίες κάτω των 25 βρίσκεται ο παίκτης του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης

Αθλητισμός

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ του Ολυμπιακού και ένας από τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας μάλιστα, συγκαταλέγεται μέσα στους κορυφαίους στη θέση του, σε ηλικίες κάτω των 25 ετών, μαζί με άλλους εξαιρετικούς κίπερ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα, όπως δημοσίευσε η ιστοσελίδα, interestingfootball.com και βρίσκεται στην πέμπτη θέση, ενώ στο κείμενο που τον ακολουθεί αναφέρεται:

«Ο Τζολάκης αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, παρόλο που είναι μόλις 20 ετών. Έχει κατακτήσει ήδη τρία πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο, ενώ είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδας».

Αναμφίβολα πρόκειται για μία πολύ μεγάλη διάκριση για το νεαρό τερματοφύλακα και αρχηγό της Ελπίδων.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο 23χρονος, Ιλάν Μεσλιέ που αγωνίζεται εδώ και χρόνια στη Λιντς, δεύτερος ο 23χρονος Ολλανδός Κιέλ Σέρπεν της Μπράιτον, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στη Στουρμ Γκρατς. Στην τρίτη θέση είναι ο 21χρονος Ιρλανδός, Γκάβιν Μπαζούνου της Σαουθάμπτον που αγωνίστηκε και κόντρα στην Εθνική μας ομάδα και 4ος ο 21χρονος Βέλγος, Μάρτεν Βάντερβουρντ της Γκενκ, αλλά ήδη τον έχει αποκτήσει η Λειψία για τη νέα σεζόν.

Στην έκτη θέση βρίσκεται ο 24χρονος Πορτογάλος Ντιόγκο Κόστα της Πόρτο, έβδομος είναι ο  Στεφάν Μπάγιτς που ανήκει στην Μπρίστολ και έχει δοθεί δανεικός στη Βαλενσιέν. Στην όγδοη θέση βρίσκουμε τον Αμερικανό Γκάμπριελ Σλόνινα της Τσέλσι, στην 9η θέση ο 23χρονος διεθνής Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι της Βαλένθια και τη δεκάδα συμπληρώνει ο 20χρονος Κολομβιανός Λουίς Μαρκίνες της Ατλέτικο Νασιονάλ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός: Έρχεται πρόγραμμα «φωτιά» με ημιτελικό Conference και τρία ελληνικά ντέρμπι σε 240 ώρες

Ο Ολυμπιακός από τις 22:00 της 9ης Μαΐου μέχρι την ίδια ώρα της 19ης του μηνός θα αντιμετωπίσει Αστον Βίλα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό - Κατά μέσο όρο θα παίζει ένα ματς-φωτιά κάθε 2,5...

Φόρτωση άρθρων...