Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

«Βόμβα»: Σταματάει από την Εθνική ο Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης ανακοίνωσε πως δεν θα φορέσει ξανά την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος και οι λόγοι, για να πάρει αυτή την απόφαση, ήταν πολλοί.

Αθλητισμός

Ο Κώστας Φορτούνης ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί ξανά με την Εθνική Ελλάδας έχοντας φυσικά τους λόγους του.

Μια απόφαση που είχε πάρει καιρό τώρα ο Κώστας Φορτούνης μετά από ώριμη σκέψη και συζητήσεις με πολλούς από τον Ολυμπιακό και όχι μόνο. Το σίγουρο είναι πως η Εθνική Ελλάδας χάνει τον  πιο ποιοτικό Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που έκανε ο 30χρονος μεσοεπιθετικός μέσω του προφίλ του στο instagram:

«Στη ζωή κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή το να αγωνιστεί με το εθνόσημο της πατρίδας του είναι ύψιστη στιγμή. Για πολλά χρόνια έδωσα τα πάντα για τη γαλανόλευκη και την Εθνική Ομάδα, όμως θεωρώ ότι ο κύκλος αυτός έκλεισε και θέλω να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας μου. Ελπίζω η απόφαση μου να αποχωρήσω από την Εθνική Ομάδα να γίνει σεβαστή από όλους! Εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον στην Εθνική μας Ομάδα! Ζήτω η Ελλάδα!»

f

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 63 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19:00 η κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς στις 21:00 το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι μοιράζει 63 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Η κατάθεση ...

Φόρτωση άρθρων...