Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Χαμός: Οπαδοί της Τράμπζονσπορ επιτέθηκαν στους παίκτες της Φενερμπαχτσέ (pics+vids)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τραπεζούντα, οι οπαδοί της Τραμπζονσπόρ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές της Φενερμπαχτσέ

Αθλητισμός

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπατσουαγί ο οποίος βρήκε δίχτυα στο φινάλε η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να πάρει μια νίκη δια πυρός και σιδήρου με 3-2 στην έδρα της Τραμπζονσπόρ παραμένοντας έτσι «ζωντανή» στην «μάχη» του τίτλου και στο -2 από την πρωτοπόρο και μισητή αντίπαλο Γαλατάσαραι.

Ωστόσο τα πανηγύρια των φιλοξενούμενων μετά την λήξη δεν κράτησαν για πολύ μιας και οι οπαδοί της ομάδας της Τραπεζούντας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν με άγριες διαθέσεις προς τους ποδοσφαιριστές της Φενέρ.

Απίστευτες σκηνές στον αγωνιστικό χώρο, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ορισμένοι παίκτες ήρθαν στα χέρια με τους εισβολείς, οι οποίοι απώθησαν τους φιλοξενούμενους μέχρι τη φυσούνα!

Όπως φαίνονται στα βίντεο που κυκλοφορούν, ο Μπατσουαγί κλώτσησε οπαδό που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο Οσαγί-Σάμουελ πάλεψε στα ίσα με έναν μασκοφορεμένο, ρίχνοντάς τον στο χορτάρι και χτυπώντας τον με μανία από πάνω του.

Ένας από τους χουλιγκάνους γρονθοκόπησε τον τερματοφύλακα της Φενερμπαχτσέ Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, με τις σκηνές να προκαλούν σοκ και να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αναφορά για τραυματίες.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...