Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Αεροσυνοδός υποστηρίζει ότι βιντεοσκόπησε UFO εν πτήσει (Video&Photos)

Viral

Μια αεροσυνοδός υποστηρίζει ότι βιντεοσκόπησε ένα UFO κατά τη διάρκεια πτήσης από το Λούτον της Αγγλίας στην Πολωνία. Η Denisa Tanase εργαζόταν στην πτήση της «Wizz Air» όταν εντόπισε στον ουρανό, κοιτώντας από το παράθυρο, μία εκπληκτική σύνθεση χρωμάτων.  Η 36χρονη άρπαξε το τηλέφωνό της και τράβηξε ένα βίντεο, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όταν επανεξέτασε το υλικό, είκοσι λεπτά αργότερα, είδε ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο. «Είμαι αεροσυνοδός εδώ και ένα χρόνο και δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσα να δω τίποτα με τα γυμνά μου μάτια. Αλλά όταν έλεγξα το βίντεο είκοσι λεπτά αργότερα, το εντόπισα και μίλησα με τον πιλότο για να ρωτήσω αν ήξεραν κάτι», ανέφερε η αεροσυνοδός.

Αεροσυνοδός υποστηρίζει ότι βιντεοσκόπησε UFO εν πτήσει

«Όλοι ήταν μπερδεμένοι. Και ο πιλότος. Δεν είχαν δει τίποτα ενώ πετούσαν και δεν υπήρχαν αναταράξεις. Ήταν ένα περίεργο σχήμα, σαν κύκλος που αναβόσβηνε σε χρώμα ροζ. Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι ίσως ήταν αντανάκλαση της ροζ στολής μας, αλλά στο βίντεο φαίνεται η κίνηση – φαίνεται ότι πετάει», πρόσθεσε η 36χρονη.

Παρά το γεγονός ότι μπερδεύτηκε από αυτό που κατέγραψε το βίντεο, η Denisa δεν ανησύχησε από το υλικό. Πάντα αναρωτιόταν αν θα μπορούσε να υπάρχει εξωγήινη ζωή, αλλά τώρα είναι σίγουρη ότι υπάρχει.

Αεροσυνοδός υποστηρίζει ότι βιντεοσκόπησε UFO εν πτήσει

Η 36χρονη αεροσυνοδός δήλωσε: «Ήμουν απλά χαρούμενη που πήρα κάτι σε φιλμ. Σκέφτηκα: «Πώς είναι δυνατόν; Έχω ξαναδεί πράγματα στο διαδίκτυο και σκέφτηκα, “χμμ αυτό θα μπορούσε να είναι Photoshop», αλλά το είχα βιντεοσκοπήσει η ίδια. Οπότε τώρα, πιστεύω σίγουρα περισσότερο από πριν. Η οικογένεια και οι φίλοι μου πιστεύουν ότι είναι σίγουρα εξωγήινοι. Ο σύζυγός μου είπε: “Είσαι η γυναίκα μου, σε πιστεύω”».

Η αεροσυνοδός, η οποία έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη με τη Wizz Air, δεν έχει δει άλλα UFO μετά το περιστατικό της περασμένης εβδομάδας και συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της, αναφέρει η MailOnline.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Πόλος έλξης για χιλιάδες Τούρκους τουρίστες - Τι αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ

Τις φυσικές ομορφιές της Σάμου και το εύρος δυνατοτήτων πρόσβασης από την Τουρκία δημοφιλή μέσα ενημέρωσης της γείτονος χώρας το τελευταίο διάστημα. Τα δημοσιεύματα αναφέρονται ...

Φόρτωση άρθρων...