Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Apple: Κατέβασε 39.000 παιχνίδια από το κατάστημά της στην Κίνα

Viral
Η Apple κατέβασε 39.000 εφαρμογές παιχνιδιών από το κατάστημά της στην Κίνα την Πέμπτη.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο περιστατικό του είδους του μέσα σε μία και μόνη ημέρα, καθώς έχει θέσει το τέλος της χρονιάς ως χρονικό όριο για να αποκτήσουν σχετικές άδειες όλοι οι game publishers.

Σύμφωνα με το Reuters, αυτό λαμβάνει χώρα εν μέσω μιας σειράς παρεμβάσεων από τις κινεζικές Αρχές στα παιχνίδια άνευ αδειών.

Περιλαμβανομένων των 39.000 παιχνιδιών, η Apple κατέβασε πάνω από 46.000 εφαρμογές συνολικά από το κατάστημά της την Πέμπτη.

Μεταξύ των παιχνιδιών που επηρεάστηκαν είναι το Assassin's Creed Identity της Ubisoft και το NBA 2K20, σύμφωνα με την εταιρεία Qimai, η οποία σημείωσε ότι μόνο 74 από τα κορυφαία 1.500 παιχνίδια επί πληρωμή στο κατάστημα της Apple «επέζησαν» της εκκαθάρισης.

Αρχικά η αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας είχε δώσει στους εκδότες παιχνιδιών προθεσμία ως το τέλος του Ιουνίου για να υποβάλουν έναν αριθμό άδειας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση της χώρας, με τον οποίο επιτρέπεται στους χρήστες να κάνουν in-app αγορές στη μεγαλύτερη αγορά παιχνιδιών του κόσμου.

Αργότερα δόθηκε παράταση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Όπως σημειώνει το Reuters, τα καταστήματα εφαρμογών Android στην Κίνα γενικά συμμορφώνονται στους κανόνες της χώρας ως προς τις άδειες εδώ και καιρό.

Είναι ασαφές γιατί η Apple λαμβάνει πιο «δρακόντεια» μέτρα φέτος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα έρευνα: Ο Άρης «έμοιαζε πολύ με τη Γη»

Ο Άρης «έμοιαζε πολύ με τη Γη», σύμφωνα με νέα γεωλογική μελέτη του Κόκκινου Πλανήτη. Έχει διαπιστωθεί ότι ο Άρης στο πολύ μακρινό παρελθόν διέθετε νερό σε υγρή μορφή στην επιφάνει...

Ανακαλύφθηκε νέο είδος φιδιού στην Ταϊλάνδη – Mπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων (Photos)

Ένα νέο είδος φιδιού ανακάλυψαν δύο κυνηγοί ερπετών στην Ταϊλάνδη. Το νέο είδος φιδιού έχει κυνόδοντες που μοιάζουν με λεπίδες και μπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων. Σύμφ...

Φόρτωση άρθρων...