Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: Αυτοκίνητο περικυκλώνεται από κοπάδι με 150 χαλαρούς βίσονες (video)

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία είχαν οι επιβαίνοντες ενός αυτοκινήτου που κινούταν σε δρόμο στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone στις ΗΠΑ καθώς κατέγραψαν σε βίντεο τη στιγμή που ένα κοπάδι με πάνω από 150 βίσoνες περικύκλωσαν το SUV τους.

Τα μεγάλα ζώα έχουν καταγραφεί να κινούνται αργά μέσα στο δρόμο και να προσπερνούν χαλαρά τα αυτοκίνητα ενώ έχουν προκαλέσει και ένα μίνι μποτιλιάρισμα προς την είσοδο του διάσημου πάρκου του Ουαϊόμινγκ.

«Γιατί έρχονται προς το μέρος μας;» Μια γυναίκα επιβάτης ακούγεται να ρωτά τον άνδρα οδηγό σε ένα βίντεο στο YouTube. «Πρέπει να φύγουν από το δρόμο», ακούγεται να λέει.

«Είναι τρελό», λέει μια γυναίκα στο βίντεο, το οποίο δείχνει το αυτοκίνητό της να πλησιάζει και να περιβάλλεται από τα ζώα για σχεδόν τρία λεπτά συνεχόμενα.

 

«Σας παρακαλούμε μην κάνετε κάτι στο αμάξι μας»

Οι επιβάτες του οχήματος έχουν μείνει έκπληκτοι από το σπάνιο θέαμα. Δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ποτέ ότι θα είχαν μία τόσο κοντινή επαφή με τα τεράστια ζώα.

«Συνεχίζουν να έρχονται. Σας παρακαλούμε μην κάνετε κάτι στο αμάξι μας».

Περίπου στα μέσα του βίντεο, η κάμεραμαν στρέφει την κάμερα στο πλαϊνό παράθυρο, όπου οι βίσονες διακρίνονται να περνούν μόλις λίγα εκατοστά μακριά από το αυτοκίνητο.

Τα μποτιλιαρίσματα από περαστικούς βίσονες δεν είναι τόσο ασυνήθιστα στην περιοχή του Yellowstone

Η περιοχή έχει μακρά ιστορία τουριστών να περικυκλώνονται στα οχήματά τους από τεράστια κοπάδια με βίσονες καθώς ταξιδεύουν μαζί κατά μήκος των δρόμων του πάρκου.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...