Τρίτη
16 Απριλίου 2024

El Pais: Ένα ελληνικό νησί ανάμεσα στους δέκα καλύτερους εναλλακτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2024

Viral

Ένα ελληνικό νησί βρίσκεται στον κατάλογο της ισπανικής εφημερίδας «El Pais» με τους δέκα ιδανικούς εναλλακτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2024.

Ο λόγος για την Άνδρο, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση της λίστας και που όπως διαπιστώνει η εφημερίδα:

«Ταυτίζεται με την πεζοπορία και αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση μεταξύ των ελληνικών νησιών. Οι απαστράπτουσες παραλίες, οι αρχαιολογικοί χώροι, οι ορεινές περιοχές, η εντυπωσιακή βλάστηση, τα νεοκλασικά αρχοντικά και τα πανέμορφα χωριά έχουν ξεφύγει από τα «δίχτυα» του μαζικού τουρισμού.

Η πρωτοβουλία Andros Routes έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό περιπατητικό δίκτυο». 

Όπως αναφέρουν στην εισαγωγή της δημοφιλούς ισπανικής εφημερίδας οι ταξιδιωτικοί συντάκτες, που ξεκινούν το άρθρο με μια εντυπωσιακή φωτογραφία από τη γνωστή παραλία του νησιού «Της Γριάς Το Πήδημα»: «Χωρίς τα μεγάλα πλήθη τουριστών, αυτά τα μέρη δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μεγάλα τουριστικά ονόματα της Ευρώπης». 

Οι Ισπανοί συντάκτες συνεχίζουν προτρέποντας τους εκατομμύρια αναγνώστες τους να ξεφύγουν από τα τετριμμένα και να επιλέξουν το νησί των Κυκλάδων ως ταξιδιωτικό προορισμό.

Ο Δήμος Άνδρου έχει ήδη αποσπάσει θετικά σχόλια για τη νέα διεθνή διάκριση στο πλαίσιο ενημέρωσης επαγγελματιών και οργανωτών ταξιδίων από Ισπανία και άλλες αγορές. Όπως προσθέτει ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Τουρισμό στο Δήμο Άνδρου, Νίκος Μουστάκας: «Η Άνδρος είναι ένας προορισμός με δυναμική που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η εγγύτητα από την Αθήνα και η αυθεντικότητα μαζί με τη φύση, τα activities και τις τέχνες δημιουργούν μια μοναδική «μαγιά» εξαιρετικής ποιότητας».

Στη λίστα με τους εναλλακτικούς προορισμούς της «El Pais» βρίσκουμε το Τρεβίζο, την Τάρτου της Εσθονίας, το Αυστριακό Κουφστάιν, το Φράιμπουργκ, τη Λαπωνία, το Ντελφτ στην Ολλανδία, το Ελβετικό εθνικό πάρκο, την Μπράγκα της Πορτογαλίας και τη Νορβηγική Σέντζα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο ποντιακός χορός του Ιμάμογλου στο χωριό του

Με την ψυχή του γιόρτασε τον θρίαμβό του στην Κωνσταντινούπολη ο Εκρέμ Ιμάμογλου, καθώς αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά δήμαρχος. Ο Εκρέμ Ιμάμογλου πανηγύρισε με ποντιακ...

Γέλια μέχρι… δακρύων - Αστυνομικός στη Γιούτα κάνει... πλονζόν για να πιάσει γουρουνάκι - Επικό βίντεο

Γέλια μέχρι… δακρύων προκαλεί ένα viral βίντεο στο Διαδίκτυο με πρωταγωνιστές ένα γουρουνάκι κι έναν αστυνομικό, που προσπαθεί κάθιδρος να συλλάβει τον τετράποδο «δραπέτη» στη Γιού...

Φόρτωση άρθρων...