Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Έρχεται νέα αλλαγή στο Instagram

Viral

Νέα αλλαγή έρχεται στο Instagram. Η desktop εκδοχή του Instagram έχει μεγάλες διαφορές από τη mobile εφαρμογή, όσον αφορά στις δυνατότητες που προσφέρει.

Το βασικότερο είναι η απουσία της δυνατότητας δημιουργίας και επεξεργασίας posts.

Το Instagram δοκιμάζει να επεκτείνει τις δυνατότητες της ιστοσελίδας του Instagram στο desktop. Σύμφωνα με τον developer Alessandro Paluzzi, τεστάρει εσωτερικά τη δημιουργία και επεξεργασία αναρτήσεων από το desktop.

Ο Paluzzi έδωσε στη δημοσιότητα και μερικά δείγματα σχετικά με το πώς θα λειτουργεί αυτό το νέο χαρακτηριστικό. Ο χρήστης θα μπορεί να μεταφέρει στον browser φωτογραφίες και βίντεο με drag and drop, θα μπορεί να κάνει crop, να προσθέτει φίλτρα, να κάνει tag ανθρώπους και τοποθεσίες.

Επίσης, παραμένει άγνωστο πότε θα γίνει διαθέσιμο στο κοινό αυτό το χαρακτηριστικό, ενώ μέχρι να γίνει αυτό ενδεχομένως αλλάξουν και αρκετές άλλες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανακαλύφθηκε νέο είδος φιδιού στην Ταϊλάνδη – Mπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων (Photos)

Ένα νέο είδος φιδιού ανακάλυψαν δύο κυνηγοί ερπετών στην Ταϊλάνδη. Το νέο είδος φιδιού έχει κυνόδοντες που μοιάζουν με λεπίδες και μπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων. Σύμφ...

Μόνα Λίζα: Λύθηκε το μυστήριο για το αν είναι φανταστικό ή πραγματικό το τοπίο του πίνακα

Το τοπίο στον πίνακα της Μόνα Λίζα του Λεονάρντο ντα Βίντσι έχει πυροδοτήσει ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το αν είναι πραγματικό ή αποκύημα της φαντασίας του ζωγράφου. Κι ενώ λ...

Φόρτωση άρθρων...