Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Έρχεται το Android 12 - Τι αλλάζει (Video)

Viral

Το Android 12 παρουσίασε η Google, στο πλαίσιο του ειδικού event «Google I/O 2021». Πρόκειται για πλήρες ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα.

Το Android 12 έχει ριζικά ανανεωμένο design, το οποίο βασίζεται στη γλώσσα σχεδιασμού «Material You». Σύμφωνα με τον Sameer Samat, VP product management των τμημάτων Android και Google Play, πρόκειται για τη μεγαλύτερη αλλαγή στο design στην ιστορία του Android.

Η Google υπόσχεται πως το λειτουργικό σύστημα θα είναι ταχύτερο, με μεγαλύτερη ανταπόκριση και θα χειρίζεται καλύτερα την μπαταρία χάρη στη βελτιστοποιημένη χρήση CPU.

Ακόμα, με το Android 12, οι χρηστές θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο της χρωματικής παλέτας και των widgets του smartphone τους.

Υπάρχει η λειτουργία «color extraction», το οποίο αναγνωρίζει τα κυρίαρχα χρώματα στο wallpaper που έχει επιλέξει ο χρήστης και στη συνέχεια τα εφαρμόζει σε όλα τα στοιχεία του περιβάλλοντος χρήσης (καρτέλες ειδοποιήσεων, volume controls, lock screen, widgets κ.λπ.).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα έρευνα: Ο Άρης «έμοιαζε πολύ με τη Γη»

Ο Άρης «έμοιαζε πολύ με τη Γη», σύμφωνα με νέα γεωλογική μελέτη του Κόκκινου Πλανήτη. Έχει διαπιστωθεί ότι ο Άρης στο πολύ μακρινό παρελθόν διέθετε νερό σε υγρή μορφή στην επιφάνει...

Φόρτωση άρθρων...