Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Φλώρινα: Ξύπνησαν οι αρκούδες του Αρκτούρου

Viral

Μετά από ένα παρατεταμένο χειμέριο λήθαργο, ξύπνησαν οι αρκούδες στο «Κέντρο Προστασίας Αρκούδας» στο Περιβαλλοντικό Κέντρο του Αρκτούρου στο Νυμφαίο Φλώρινας.

Οι πρώτες ζεστές ημέρες οδήγησαν τις νεαρότερες αρκούδες όπως την Μίρα στη φωτογραφία, τον Πάτρικ, τον Ντιουκ, τη Σάντυ, τον Ρέι, τη Μάσα, τη Τζόρτζια, τη Λουίζα αλλά και την Τασούλα με τον Κυριάκο να αφήσουν τις φωλιές τους και να κάνουν τις πρώτες τους βόλτες, αναφέρει σε ανάρτησή του ο «Αρκτούρος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τις πρώτες ημέρες είναι νωχελικές με μικρή δραστηριότητα. Από τις 24 Μαρτίου το Κέντρο Προστασίας Αρκούδας λειτουργεί και πάλι κανονικά και υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο ποντιακός χορός του Ιμάμογλου στο χωριό του

Με την ψυχή του γιόρτασε τον θρίαμβό του στην Κωνσταντινούπολη ο Εκρέμ Ιμάμογλου, καθώς αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά δήμαρχος. Ο Εκρέμ Ιμάμογλου πανηγύρισε με ποντιακ...

Σάμος: Πόλος έλξης για χιλιάδες Τούρκους τουρίστες - Τι αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ

Τις φυσικές ομορφιές της Σάμου και το εύρος δυνατοτήτων πρόσβασης από την Τουρκία δημοφιλή μέσα ενημέρωσης της γείτονος χώρας το τελευταίο διάστημα. Τα δημοσιεύματα αναφέρονται ...

Φόρτωση άρθρων...