Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Γαλλία: Άστεγοι κέρδισαν 50.000 ευρώ στο Λόττο

Viral
Άστεγοι κέρδισαν 50.000 ευρώ στο Λόττο στη Γαλλία. Την ώρα που ζητιάνευαν μπροστά από ένα μπαρ στη Βρετάνη, στη δυτική Γαλλία, ένας πελάτης τους έδωσε ένα δελτίο Λόττο.

Οι τέσσερις άστεγοι κέρδισαν με αυτό το Λόττο 50.000 ευρώ, όπως έγινε γνωστό από τη γαλλική αρχή τυχερών παιγνίων (FDJ).

«Ζητιάνευαν κοντά στο μπαρ Minuit στη Βρέστη, ένας πελάτης βγήκε από το κατάστημα και αποφάσισε να τους δώσει το δελτίο του αξίας 1 ευρώ», περιγράφει η FDJ, σε ένα δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

«Φανταστείτε την έκπληξη που ένιωσαν οι τέσσερις νέοι, όταν ανακάλυψαν ότι είχαν κερδίσει όχι 5 ευρώ, αλλά 50.000 ευρώ!».

Σύμφωνα με την FDJ, Οι τέσσερις άστεγοι, ηλικίας περίπου 30 ετών μοιράστηκαν τα κέρδη, πήραν δηλαδή ο καθένας τους 12.500 ευρώ.

«Είχαν μείνει εμβρόντητοι, όμως τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα στο μυαλό τους», περιέγραψε στο Γαλλικό Πρακτορείο η γαλλική αρχή τυχερών παιγνίων.

Μάλιστα, είπαν στη FDJ ότι δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν με τα χρήματα, όμως, σκοπεύουν, καταρχάς, να φύγουν από την πόλη της Βρέστης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μόνα Λίζα: Λύθηκε το μυστήριο για το αν είναι φανταστικό ή πραγματικό το τοπίο του πίνακα

Το τοπίο στον πίνακα της Μόνα Λίζα του Λεονάρντο ντα Βίντσι έχει πυροδοτήσει ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το αν είναι πραγματικό ή αποκύημα της φαντασίας του ζωγράφου. Κι ενώ λ...

H κόντρα ειδικών για το IQ του Τυραννόσαυρου

Ο Τυραννόσαυρος Ρεξ ήταν το μεγαλύτερο σε μέγεθος και πιο μοχθηρό σαρκοβόρο που εμφανίστηκε στη Γη. Είχε τρομερά σαγόνια που μπορούσαν να συνθλίβουν εύκολα τα οστά των ζώων που κα...

Φόρτωση άρθρων...