Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

H Google αναπτύσσει εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που θα προσφέρει συμβουλές ζωής

Viral

Μία από τις μονάδες τεχνητής νοημοσύνης της Google χρησιμοποιεί τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη για να αναπτύξει τουλάχιστον 21 διαφορετικά εργαλεία για συμβουλές και διδασκαλία ζωής, σύμφωνα με τους «New York Times».

Η «DeepMind» της Google έχει γίνει ο «ευέλικτος, ταχύτατος» σημαιοφόρος των προσπαθειών της εταιρείας για την τεχνητή νοημοσύνη, όπως ανέφερε προηγουμένως το CNBC, και βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη των εργαλείων, ανέφεραν οι Times.

Η είδηση της ανάπτυξης του εργαλείου έρχεται μετά την παρουσίαση από τους ίδιους τους εμπειρογνώμονες της Google για την ασφάλεια της τεχνητής νοημοσύνης, μιας διαφάνειας σε στελέχη τον Δεκέμβριο, η οποία ανέφερε ότι οι χρήστες που λαμβάνουν συμβουλές ζωής από εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης θα μπορούσαν να βιώσουν «μειωμένη υγεία και ευημερία» και «απώλεια της πράξης», σύμφωνα με τους Times.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επιστήμονας λέει ότι ανακάλυψε την αιτία της κατάρας του Τουταγχαμών - Γιατί πέθαναν όλοι όσοι άνοιξαν τον τάφο του

Ένας επιστήμονας ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε την αιτία της «κατάρας του Φαραώ» που πιστεύεται ότι σκότωσε περισσότερους από 20 ανθρώπους που άνοιξαν τον τάφο του βασιλιά Τουταγχαμών ...

Φόρτωση άρθρων...