Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Γλίστρησε σε ένα κομμάτι προσούτο και έσπασε τον αστράγαλό της

Ένα απίστευτο ατύχημα είχε μία γυναίκα όταν επισκέφθηκαν ιταλικό κατάστημα τροφίμων. Η γυναίκα γλίστρησε σε ένα κομμάτι προσούτο και έσπασε τον αριστερό της αστράγαλο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τον σύζυγό της πέρυσι στη Βοστώνη.

Σύμφωνα με το Associated Press, η Άλις Κοέν η οποία βρέθηκε σε χώρο του μαγαζιού όπου δίνονται δείγματα τροφίμων σε πελάτες όταν γλίστρησε σε ένα κομμάτι προσούτο και έπεσε, σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε την Παρασκευή σε δικαστήριο της Βοστώνης.

«Η Άλις Κοέν υπέστη σωματικές βλάβες, απώλεια της απόλαυσης της ζωής, πόνο και ταλαιπωρία ενώ πλήρωσε και τα απαραίτητα ιατρικά έξοδα για ιατρική περίθαλψη και φροντίδα», αναφέρει η αγωγή.

Τα ιατρικά της έξοδα, συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης στο νοσοκομείο και φυσικοθεραπείας, οδήγησαν σε λογαριασμούς άνω των 7.500 δολαρίων, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Η Κοέν και ο σύζυγός της Ρόναλντ ζητούν δίκη με ενόρκους και αποζημίωση τουλάχιστον 50.000 δολαρίων. Στην αγωγή υποστηρίζουν ότι το κατάστημα ήταν αμελές επειδή δεν καθάρισε σωστά το πάτωμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε δημοπρασία το χρυσό ρολόι που φορούσε ο πλουσιότερος επιβάτης του Τιτανικού

Ένα χρυσό ρολόι που φορούσε ο Τζον Τζέικομπ Άστορ IV, μέλος της πλούσιας οικογένειας Άστορ και ο πλουσιότερος επιβάτης του Τιτανικού, θα βγει προς πώληση σε δημοπρασία αναμνηστικών...

Σάμος: Πόλος έλξης για χιλιάδες Τούρκους τουρίστες - Τι αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ

Τις φυσικές ομορφιές της Σάμου και το εύρος δυνατοτήτων πρόσβασης από την Τουρκία δημοφιλή μέσα ενημέρωσης της γείτονος χώρας το τελευταίο διάστημα. Τα δημοσιεύματα αναφέρονται ...

Φόρτωση άρθρων...