Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Γιατί κατασκεύασαν μία κιβωτό στη Σκωτία

Μία ξύλινη κιβωτό κατασκεύασαν στη Σκωτία στην πλαγιά ενός λόφου με θέα στο Kyles of Bute

Viral

Μία ξύλινη κιβωτό κατασκεύασαν στη Σκωτία στην πλαγιά ενός λόφου με θέα στο Kyles of Bute.

Χτισμένο από ευρωπαϊκή λάριδα, το σκάφος μήκους 20 μέτρων και ύψους έξι μέτρων βρίσκεται περίπου μισό μίλι πάνω από το δρόμο από το χωριό Tighnabruaich, στη χερσόνησο Cowal, σε ένα χωράφι που έχει ο Μπλερ, δασολόγος και κοντά σε ένα βολικό σημείο στάθμευσης, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να σταματήσουν για να ερευνήσουν.

Η κομψή δομή κατασκευάστηκε από τον Μπλερ και άλλα μέλη του κεφαλαίου Εξέλιξη της εξαφάνισης του Tighnabruaichs κατά τη διάρκεια της διάρκειας δύο εβδομάδων της Εxtinction Rebellion αυτόν τον μήνα, μια σειρά διαμαρτυριών για το κλίμα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο που ζητούν τερματισμό των επενδύσεων σε ορυκτά καύσιμα.

«Σκέφτηκα μια κιβωτό επειδή γνωρίζουμε την ιστορία του Νώε και τη μεγάλη πλημμύρα από όταν πηγαίναμε νηπιαγωγείο και ήθελα να κάνω αυτή τη βαθιά σύνδεση με τους ανθρώπους».

Ελπίζει ότι οι προσπάθειές τους θα ενθαρρύνουν άλλους Σκωτσέζους να κάνουν ό,τι μπορούν για να αυξήσουν τις ενέργειες και την πίεση στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων πριν από τη διάσκεψη, ιδιαίτερα σε μια εποχή που μπορεί να θεωρήσει ότι οι μεμονωμένες προσπάθειες δεν έχουν νόημα μπροστά σε μια τέτοια μνημειώδη κρίση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι χώρες με τον μεγαλύτερο αριθμό ερωτικών συντρόφων κατά μέσο όρο - Πού βρίσκεται η Ελλάδα

Οι Τούρκοι πολίτες αναφέρουν ότι έχουν τον υψηλότερο μέσο όρο σεξουαλικών συντρόφων κατά τη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με μια ερωτική ανάλυση των σεξουαλικών συνηθειών του κόσ...

Ο ποντιακός χορός του Ιμάμογλου στο χωριό του

Με την ψυχή του γιόρτασε τον θρίαμβό του στην Κωνσταντινούπολη ο Εκρέμ Ιμάμογλου, καθώς αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά δήμαρχος. Ο Εκρέμ Ιμάμογλου πανηγύρισε με ποντιακ...

Φόρτωση άρθρων...