Κυριακή
03 Μαρτίου 2024

Instagram: Η νέα ρύθμιση για τα stories

Viral

Μία νέα ρύθμιση δημιούργησε το Instagram για τα Stories. Το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τις ενημερώσεις της κατάστασής τους απευθείας στο Instagram.

Ήδη αρκετοί εκμεταλλεύονται την δυνατότητα της εφαρμογής να μοιράζονται ενημερώσεις της κατάστασης τους από το Facebook τόσο σε iOS όσο και σε Android.

Τώρα, το WABetaInfo αναφέρει ότι αυτό θα επεκταθεί για να συμπεριλάβει και το Instagram και θεωρείται ότι πιθανότατα θα μπορεί κάποιος να προσθέτει την κατάσταση από το WhatsApp στα Instagram Stories, η οποία μπορεί να είναι μια φωτογραφία, ένα βίντεο ή μια ενημέρωση gif.

Η ενημέρωση δοκιμάζεται αυτήν τη στιγμή για την ενημέρωση Android 2.23.25.20. Όπως συμβαίνει με όλες τις ενημερώσεις κατάστασης και την κοινή χρήση του Facebook, οι χρήστες θα έχουν τον έλεγχο στο ποιος μπορεί να δει το περιεχόμενό τους.

Μια κατάσταση από το WhatsApp μπορεί να κοινοποιηθεί είτε σε όλες τις επαφές, είτε σε κάποιες επιλεγμένες επαφές είτε σε όλες τις επαφές εκτός κάποιων συγκεκριμένων επαφών. Επιπλέον, όταν μοιράζονται ενημερώσεις κατάστασης, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να τις μοιραστούν ή όχι με το Facebook. Με τον ίδιο τρόπο οι αναρτήσεις του Instagram μπορούν να κοινοποιηθούν στο Facebook με την άδεια του χρήστη.

Πώς να ενημερώσετε την κατάστασή σας στο WhatsApp

  • Ανοίξτε το WhatsApp και πατήστε την καρτέλα «Ενημερώσεις»
  • Πατήστε το σύμβολο +, το οποίο θα ανοίξει την εφαρμογή κάμερας
  • Σύρετε προς τα αριστερά αν θέλετε να τραβήξετε βίντεο αντί για φωτογραφία
  • Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία, ένα βίντεο ή ένα gif από τη βιβλιοθήκη σας, πατήστε στο εικονίδιο του άλμπουμ
  • Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο του αυτοκόλλητου για να προσθέσετε emoji, αυτοκόλλητα, την ώρα ή μια τοποθεσία
  • Πατήστε το T για να προσθέσετε κείμενο ή το μολύβι για να σχεδιάσετε απευθείας στην εικόνα
  • Χρησιμοποιήστε το παρακάτω πλαίσιο κειμένου για να προσθέσετε μια λεζάντα
  • Τέλος, πατήστε το εικονίδιο με το βέλος για αποστολή

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

El Pais: Ένα ελληνικό νησί ανάμεσα στους δέκα καλύτερους εναλλακτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2024

Ένα ελληνικό νησί βρίσκεται στον κατάλογο της ισπανικής εφημερίδας «El Pais» με τους δέκα ιδανικούς εναλλακτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2024. Ο λόγος για την Άνδρο, η ο...

Φόρτωση άρθρων...