Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

ΗΠΑ: Φάλαινα «κατάπιε» δύο γυναίκες που έκαναν καγιάκ στην Καλιφόρνια (Video)

Viral
Στιγμές τρόμου έζησαν δύο γυναίκες που έκαναν καγιάκ στην Καλιφόρνια στις ΗΠΑ. Τις δύο γυναίκες «κατάπιε» μία μεγάλη φάλαινα.

Η Τζούλι ΜακΣόρλεϊ και η Λιζ Κοτριέλ παρατηρούσαν με τα καγιάκ τους τις φάλαινες όταν είχαν αυτή την... πολύ στενή επαφή.

Μάλιστα, μια από τις δύο κατέγραψε με κάμερα τη στιγμή της «συνάντησης» με την φάλαινα.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες γύρω από τις δύο γυναίκες εκτοξεύτηκαν και πολλά μικρά ψάρια οπότε η φάλαινα εκτιμάται ότι αναζητούσε φαγητό.

«Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι θα πεθάνω, ότι είμα νεκρή. Νόμιζα ότι θα με πλακώσει η φάλαινα. Το επόμενο που θυμάμαι είναι ότι βρέθηκα κάτω από το νερό», περιέγραψε την τρομακτική της εμπειρία η Λιζ Κότριελ.

Καμία από τις δύο γυναίκες δεν τραυματίστηκε και η μοναδική τους απώλεια ήταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου που έχασε η Τζούλι ΜακΣόρλεϊ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανακαλύφθηκε νέο είδος φιδιού στην Ταϊλάνδη – Mπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων (Photos)

Ένα νέο είδος φιδιού ανακάλυψαν δύο κυνηγοί ερπετών στην Ταϊλάνδη. Το νέο είδος φιδιού έχει κυνόδοντες που μοιάζουν με λεπίδες και μπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων. Σύμφ...

Μόνα Λίζα: Λύθηκε το μυστήριο για το αν είναι φανταστικό ή πραγματικό το τοπίο του πίνακα

Το τοπίο στον πίνακα της Μόνα Λίζα του Λεονάρντο ντα Βίντσι έχει πυροδοτήσει ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το αν είναι πραγματικό ή αποκύημα της φαντασίας του ζωγράφου. Κι ενώ λ...

Ανακαλύφθηκαν δύο άγνωστα είδη δεινόσαυρου

Σημαντική παλαιοντολογική ανακάλυψη παρουσιάστηκε από ομάδα ερευνητών στην επιθεώρηση «Papers in Palaeontology». Πρόκειται για την ανακάλυψη απολιθωμάτων δύο άγνωστων μέχρι σήμερα ...

Φόρτωση άρθρων...