Τρίτη
25 Ιανουαρίου 2022

Έρευνα: Πόσες ώρες αφιερώνουμε κάθε ημέρα στις εφαρμογές του κινητού μας

Viral

Αρκετή ώρα αφιερώνουν στις εφαρμογές των κινητών τους οι άνθρωποι.

Το 2021, οι άνθρωποι αφιέρωσαν κατά μέσο όρο σχεδόν πέντε ώρες (4,8) τη μέρα στο κινητό τους, 30% παραπάνω σε σχέση με το 2020, ασχολούμενοι με διάφορες εφαρμογές. 

Κάτι που σημαίνει ότι αφιερώνουν σχεδόν το ένα τρίτο του χρόνου τους που είναι ξύπνιοι στις εφαρμογές που έχουν στα smartphone τους, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας App Annie.

Κάθε λεπτό οι καταναλωτές στον κόσμο “κατεβάζουν” περισσότερες από 435.000 εφαρμογές και το 2022 αναμένεται να σημειωθεί νέο ρεκόρ.

Η έκθεση “State of Mobile” της εταιρείας εκτιμά ότι το 2021 οι χρήστες “κατέβασαν” 230 δισ. φορές κάθε είδους εφαρμογές στα κινητά τους τηλέφωνα και δαπάνησαν 170 δισ. δολάρια για να τις αγοράσουν (όσες δεν ήταν δωρεάν).

Η πιο δημοφιλής εφαρμογή για “download” ήταν το Tik Tok, στο οποίο οι χρήστες πέρασαν πέρυσι σχεδόν διπλάσιο χρόνο (90% παραπάνω) σε σχέση με το 2020. Η App Annie  εκτιμά ότι έως το δεύτερο εξάμηνο του 2022 το Tik Tok θα ξεπεράσει τους 1,5 δισ. μηνιαίους ενεργούς χρήστες.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Λύθηκε το μυστήριο με τον περίεργο ήχο που απασχολεί τους κατοίκους της περιοχής

Σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων από τα Μετέωρα φαίνεται ότι εντοπίζεται η αιτία του θορύβου που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τους κατοίκους της περιοχής του δήμου Παύλου Μελά στη Θεσσαλ...

Κίνα: Ανακαλύφθηκε το αρχαιότερο στον κόσμο απολιθωμένο μπουμπούκι λουλουδιού (εικόνες)

Ένα απολίθωμα φυτού ηλικίας 164 εκατομμυρίων ετών, το οποίο περιλαμβάνει το αρχαιότερο στον κόσμο μπουμπούκι λουλουδιού ανακοίνωσαν Κινέζοι επιστήμονες ότι ανακάλυψαν στην περιοχή ...