Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

«Πούτιν» και «Ζελένσκι» μαζί στην Πολωνία με τη βοήθεια του «Κιμ Γιονγκ Ουν»

Viral

Κυνηγημένος από τον πόλεμο και τις βόμβες, ο Ουκρανός πρόεδρος «Βολοντίμιρ Ζελένσκι» κατάφερε – με τα πολλά – να βρει καταφύγιο στην Πολωνία, όπου συνάντησε από κοντά, σε φιλικό κλίμα, τον Ρώσο πρόεδρο «Βλάντιμιρ Πούτιν», έπειτα από διαμεσολάβηση του Βορειοκορεάτη ηγέτη «Κιμ Γιονγκ Ουν».

Όχι, δεν πρόκειται για το φανταστικό σενάριο κάποιας μελλοντικής κινηματογραφικής ταινίας, αλλά για κάτι που έχει ήδη συμβεί, πλην όμως με μια διαφορά:

Ο Ζελένσκι δεν ήταν ο πραγματικός Ζελένσκι αλλά ένας από τους πιο γνωστούς πίσω στην Ουκρανία σωσίες του. Και ο Πούτιν, από την άλλη πλευρά, δεν ήταν ο ίδιος ο Πούτιν αλλά ένας από πιο γνωστούς διεθνώς σωσίες του Ρώσου ηγέτη. Όσο για τον Κιμ Γιονγκ Ουν που βοήθησε από απόσταση, εκείνος κυκλοφορεί με τον ψευδώνυμο «Howard X», γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ και κάνει εδώ και χρόνια καριέρα παριστάνοντας τον Βορειοκορεάτη ηγέτη.

putin_zelenki_sosies

Ο 41χρονος Ουμίντ Ισαμπάεφ (Umid Isabaev) ήταν πριν από τον πόλεμο ένας από τους πιο γνωστούς «ψεύτικους» Ζελένκσι εντός των ουκρανικών συνόρων. Ο ίδιος έβγαζε τα προς το ζην υποδυόμενος, στο πλαίσιο παραστάσεων, τον 44χρονο Ουκρανό πρόεδρο (και πρώην ηθοποιό) Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον οποίο άλλωστε μοιάζει… σαν δίδυμος αδελφός.  

Με το ξέσπασμα ωστόσο του πολέμου, ο 41χρονος αναγκάστηκε να φύγει από το Κίεβο αναζητώντας καταφύγιο στο εξωτερικό όπως και εκατομμύρια άλλοι Ουκρανοί πρόσφυγες.

kim_sosias

Για να καταφέρει να φύγει από την Ουκρανία, έλαβε όμως βοήθεια (μέσω μηνυμάτων) από έναν άλλον «ηγέτη»: τον «Howard X» που υποδύεται τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος όμως ζήτησε παράλληλα τη βοήθεια και ενός άλλου ηθοποιού γνωστού ως «Steve Poland» που έχει κάνει καριέρα διεθνώς (έχει πρωταγωνιστήσει ακόμη και σε βίντεο του μουσικού συγκροτήματος Duran Duran) υποδυόμενος τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Και κάπως έτσι, «Ζελένσκι» και «Πούτιν» βρέθηκαν να συναντώνται από κοντά στην Πολωνία…

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τεχνητή νοημοσύνη: Νέο τρομακτικό πρόγραμμα μπορεί να προβλέψει με επιτυχία τον θάνατο

Τρομακτικές είναι οι δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης. Ένα νέο πρόγραμμα ΑΙ αξιοποιείται για να βοηθήσει τα άτομα να προβλέψουν τα στάδια της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένου του ...

Φόρτωση άρθρων...