Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Σκελετός Tυραννόσαυρου Ρεξ πωλήθηκε έναντι 5,6 εκατ. ευρώ

Viral

Έναντι 5,6 εκατομμυρίων ευρώ πουλήθηκε σε δημοπρασία στην Ελβετία ένας σκελετός Τυραννόσαυρου Ρεξ. Πρόκειται για αυθεντικό σκελετό του γιγαντόσωμου δεινόσαυρου που έζησε πριν από 67 εκατομμύρια χρόνια. Ήταν η πρώτη φορά που ένας Τυραννόσαυρος Ρεξ δημοπρατήθηκε στην Ευρώπη. 

Με ύψος 3,9 μέτρων και μήκος 11,6 μέτρων, ο σκελετός Trinity αποτελεί μια σύνθεση 293 οστών από τρεις διαφορετικούς T-Rex, απολιθώματα των οποίων ανακαλύφθηκαν την τελευταία δεκαπενταετία σε περιοχές της Μοντάνα και του Ουαϊόμινγκ στις ΗΠΑ.

Δύο άλλοι σκελετοί Τυραννόσαυρων Ρεξ – της Σου και του Σταν (όπως ονομάστηκαν) – είχαν δημοπρατηθεί το 1998 και το 2020. 

Ο πρώτος ήταν της «Σου», που πουλήθηκε έναντι 7,7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το ρεκόρ κατέχει ο «Σταν» με 29 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αντικείμενο που διαπέρασε την οροφή σπιτιού προερχόταν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό και διαπέρασε την οροφή και δυο πατώματα κατοικίας στην αμερικανική πολιτεία Φλόριντα νωρίτερα φέτος προερχόταν πράγματι από τον Διεθνή Διαστημ...

Ο ποντιακός χορός του Ιμάμογλου στο χωριό του

Με την ψυχή του γιόρτασε τον θρίαμβό του στην Κωνσταντινούπολη ο Εκρέμ Ιμάμογλου, καθώς αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά δήμαρχος. Ο Εκρέμ Ιμάμογλου πανηγύρισε με ποντιακ...

Φόρτωση άρθρων...