Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Στην Ελλάδα η Κιάρα Φεράνι, η πιο διάσημη ινφλουένσερ του κόσμου - Σε ποιο νησί βρίσκεται (photos)

Viral

Η ινφλουένσερ με την τεράστια επιρροή άφησε για λίγο τον γιο της Leo και την κόρη της Vittoria και ταξίδεψε αρχικά στην Αθήνα. Η όμορφη Κιάρα Φεράνι πόζαρε στο αεροδρόμιο φορώντας ένα τζιν, sneakers, ένα απλό μπλουζάκι, τα οποία όμως απογείωσε με μια τσάντα σε γαλάζιο χρώμα.

Στη συνέχεια η Κιάρα Φεράνι ανέβασε κι άλλα stories, αυτή τη φορά από την Υδρα ενημερώνοντας τους 27 εκατομμύρια followers της για την άφιξή της στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Κι ενώ εκείνη και η παρέα της απολάμβαναν το τοπίο στη θάλασσα, το σκάφος που τους μετέφερε χάλασε. Η Κιάρα Φεράνι με χιούμορ, έκανε ένα Q&A αν κανείς ξέρει κάποιο άλλο σκάφος για να έρθει να τους πάρει.

Αγνωστο παραμένει αν έχει έρθει στην Ελλάδα για μίνι διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους. Πάντως στην παρέα της βρίσκεται και η Veronica Ferraro, επίσης, γνωστή influencer στην Ιταλία και κολλητή φίλη της Chiara Ferragni.

Σημειώνεται πως η Κιάρα Φεράνι, είναι Ιταλίδα fashion blogger και η πιο διάσημη influencer του κόσμου. Ξεκίνησε το blog της τον Οκτώβριο του 2009, όταν ήταν φοιτήτρια Νομικής και σήμερα έφτασε να είναι η δημιουργός μίας επιχείρησης πολλών εκατομμυρίων και να έχει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram με περισσότερους από είκοσι εφτά εκατομμύρια followers.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κιάρα Φεράνι

news
news

 

news

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο ανθρωποειδές ρομπότ που μαθαίνει γρηγορότερα και κοστίζει λιγότερο (Video&εικόνες)

Ένα νέο ανθρωποειδές ρομπότ που μαθαίνει γρηγορότερα και κοστίζει λιγότερο δημιούργησε η «Sanctuary AI». Η καναδική εταιρεία την προηγούμενη εβδομάδα παρουσίασε το νέο της ρομπότ. ...

Αιωνόβια γιαγιά στην Ουκρανία περπάτησε 10χλμ για να γλυτώσει από τους εισβολείς Ρώσους (Video&Photos)

Συγκινητική είναι η ιστορία μίας 98χρονης γυναίκας στην Ουκρανία η οποία περπάτησε 10 χιλιόμετρα με το μπαστούνι της για να ξεφύγει από τους Ρώσους εισβολείς. Ηρωίδα αποκαλούν Μ...

Φόρτωση άρθρων...