Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Αυτό είναι τo πρώτο υποβρύχιο-γιοτ

Viral

Το πρώτο υποβρύχιο-γιοτ κατασκεύασε μία αυστριακή εταιρεία. Η «Migaloo» αποφάσισε να προσφέρει μια εντελώς ξεχωριστή εμπειρία σε όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα γιοτ δίνοντας τους την ευκαιρία να ταξιδεύουν κάτω από το νερό απολαμβάνοντας την εντυπωσιακή θέα.

Η εταιρεία παρουσίασε τα σχέδια του σκάφους που ονομάζεται «Migaloo 5» το οποίο θα μπορεί να καταδύεται σε βάθη περίπου 250 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. 

«Στόχος μας είναι οραματιστές δισεκατομμυριούχοι με ή χωρίς υπάρχουσα εμπειρία σε σούπερ γιοτ που έχουν εξαιρετικές απαιτήσεις για αποκλειστικότητα, ασφάλεια, περιπέτεια ή εμπειρίες», τονίζει ο Κρίστιαν Γκάμπολντ διευθύνων σύμβουλος της Migaloo η οποία διαρρέει ότι είναι σε συζητήσεις με ενδιαφερόμενους που θα ήθελαν να αποκτήσουν αυτό το σκάφος το οποίο μπορεί να κινείται και με συμβατικό τρόπο στην επιφάνεια της θάλασσας και μάλιστα όταν γίνεται αυτό κάνουν την εμφάνιση τους δύο ενσωματωμένες στο σκάφος πισίνες για χρήση από τους επιβάτες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ενώ υπάρχει επίσης ελικοδρόμιο για να υποδεχτεί το σκάφος επισκέπτες ή για να αποχωρίσουν από αυτό αν χρειαστεί κάτι τέτοιο.

Το εσωτερικό του υποβρυχίου είναι πολυτελές με όλων των ειδών του χώρους και ανέσεις που υπάρχουν και σε ένα συμβατικό γιοτ. Οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν τη θέα του υποβρύχιου κόσμου όχι από μικρά φινιστρίνια αλλά από μεγάλα παράθυρα. 

Το σκάφος έχει μήκος 180 μέτρων, μπορεί να ταξιδεύει κάτω από το νερό χωρίς ανεφοδιασμό για τέσσερις εβδομάδες και μπορεί να φιλοξενήσει 20 επιβάτες και πλήρωμα 40 ατόμων. Το κόστος για να το αποκτήσει κάποιος βρίσκεται στα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...