Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Τροχός της Τύχης: Παίκτρια από τη Θεσσαλονίκη τα πήρε όλα κι έφυγε – Κέρδισε 7.550 ευρώ και το αυτοκίνητο

Viral

Το μεγαλύτερο ποσό αλλά και το αυτοκίνητο χάρισε ο Τροχός της Τύχης το απόγευμα της Τρίτης για αυτή τη σεζόν, σε μία παίκτρια από τη Θεσσαλονίκη.

Η Άνια κατάφερε να γράψει ιστορία στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του Star, αφού μπόρεσε να απαντήσει σωστά στο 80% των γρίφων και να κερδίσει όχι μόνο 7.550 ευρώ αλλά και το αυτοκίνητο.

Η παίκτρια λύνοντας τρεις συνεχόμενους γρίφους ξεπέρασε τα 2.000€ ήδη από την πρώτη φάση του παιχνιδιού. Το φαινόμενο Άνια, όπως τη χαρακτήρισε ο Πέτρος Πολυχρονίδης, έλυσε τη δεύτερη λεξομαχία, συνέχισε στον τέταρτο γύρο του παιχνιδιού και ακάθεκτη έλυσε και αυτό τον γρίφο. Η παίκτρια αστόχησε σε γράμμα στον πέμπτο γύρο και αυτός είναι ο μόνος γρίφος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού που δεν έλυσε.

Στον όγδοο γρίφο σήκωσε τη φέτα του τροχού με το θαυμαστικό, πήρε το τζάκ-ποτ και ξεπέρασε τα 7.000€!

Στον τελικό η Άνια έλυσε τον γρίφο με τα αντίθετα "ράψιμο- ξήλωμα" λίγο πριν τη λήξη του χρόνου και κέρδισε εκτός από το ποσό των 7.550€ και το μεγάλο δώρο του "Τροχού της Τύχης", το αυτοκίνητο Jeep Renagade e-Hybrid!

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Tο αρχαιότερο παράπονο από έναν γιο στη μητέρα του – H επιστολή που γράφτηκε πριν από 4.000 χρόνια (εικόνες)

Μία επιστολή που γράφτηκε πριν από σχεδόν 4.000 χρόνια θεωρείται ότι είναι το αρχαιότερο παράπονο από έναν γιο στη μητέρα του. Η Zinu, μία μητέρα που έζησε στην πόλη Λάρσα της αρχα...

Φόρτωση άρθρων...